Locatie

Atelier Anja Lensen

Niezijl

Al zo’n 17 jaar ben ik aan het vilten. Een mooie techniek waarbij de eigenschappen van wol ten volle worden gebruikt. Een populaire techniek, dat ook. Mijn eerste viltobjecten zijn op de keukentafel tot stand gekomen…. tegenwoordig heb ik een klein, efficiënt atelier.  

Mijn inspiratie haal ik uit de dagelijkse dingen, een gedachte, een voorwerp, een vorm, een opdracht…vertaald naar een idee, een plan, een uitgangspunt, wat ik in vilt wil uitvoeren. En dan de vertaling naar vilt, dan is het materiaal leidend. De uitstraling, sfeer van het resultaat is een verrassing, het gevolg van de vorm en de textuur.

Ik maak vloerkleden, textiele objecten, kledingobjecten, accessoires, bijvoorbeeld een damestas of een bijzondere sjaal. Kleurrijk of ingetogen, glanzend of mat, afhankelijk van mijn keuze voor de materialen.

Locatie Pelmolen 11
9842 PW Niezijl
Groningen
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.oawk.nl
Kunstsoorten
  • Textiel

Agenda

Deelnemende ateliers

Ferry Knijn Fotografie

Ik ben een reportage- en portretfotograaf uit Nieuw-Vennep. Naast werk op commissie maak ik ook veel autonoom werk. Veel van mijn werk is gemaakt met dansers en muzikanten. 

Tijdens het atelier weekend bent u van harte welkom in mijn studio om mijn werk te bekijken en bepaalde stukken zijn...

Atelier Gita Kalishoek

In samenwerking met het creatieve collectief  DE VELDKERSFABRIEK [gevestigd in het pand van graaflex ] organiseren wij een dag waarbij de verschillende bedrijven hun deuren opendoen. 

...

STUDIO 24

Wearable Textile Art, Mode-Ontwerpen en Sieraden

...

Ingrwikkeld

Atelier Ingewikkeld werkt voornamelijk met natuurlijke materialen, die op en rond het water zijn te vinden.

 

 

 

...

Top