Locatie

Inspiratiehuis Arnhem

Arnhem

In het Inspiratiehuis van Maria Mazarakis is tijdens het atelierweekend het werk te zien van drie kunstenaars: Oene Gerritsma, Marjolein Koot en Sigrid van Amerongen.

In het huis is er een duo-expositie met bijzondere lampen van Oene en verfijnd papiersnijwerk en grafisch werk van Marjolein. Beiden vinden ze inspiratie in de natuur en hebben een verfijnde  manier van werken. In de tuin staan bij het vuur de bronzen beelden van Sigrid. Haar heldere gedichten op houten panelen complementeren het geheel. 

Sigrid en Marjolein zijn aanwezig om over hun werk te vertellen. Laat je ontroeren door de stille boodschap van deze kunstenaars en drink een glaasje glühwein bij het vuur.

Website Marjolein Koot: http://marjolein-koot.nl/
Website Oene Gerritsma: http://oenegerritsmabeelden.nl/
Website Sigrid van Amerongen: http://sigridvanamerongen.nl/

Locatie Utrechtseweg 310, gebouw B44
6812 AR Arnhem
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.inspiratiehuisarnhem.nl

Agenda

Deelnemende ateliers

koes van toes

In mijn atelier vind je een grote serie koeienportretten. Daarnaast ben ik bezig met een project "reizigers", grote portretten van treinreizigers. Het onderwerp van mijn beelden is "vol en rond"

...

Telic Art

Henry Dijkhoff laat zich inspireren door wat hij om zich heen ziet; bepaalde lichtval in combinatie met schaduw en kleur, maar ook door verhalen. Verhalen die verteld worden door mensen; een uitdrukking, een verschijning, een gebaar of een blik. Hij werkt vanuit waarneming zoekend naar de unieke persoonlijkheid, met oog...

Jan de Wringer (Atelier de Ontdekking)

Schilderijen en tekeningen: landschappen / portretten / zelfportretten / mensen / dieren.

Landschappen houden mij al langer bezig. Mijn plezier in het maken van portretten, en vooral voor zelfportretten, is betrekkelijk nieuw.
Het is een verrassing voor me dat het schilderen en tekenen van mijn eigen...

Atelier Banka80

Vier kunstenaars werken in dit atelier. Het werk bestaat voornamelijk uit keramiek en verder glasobjecten, schilderijen en foto’s.

In vloeiende lijnen beeldt Catherine Pineau vrouwelijkheid en kwestbaarheid uit. Ingrid ten Velde werkt met kleur, vorm en compositie. Bij Jolanda van Atteveld staat vaak de mens centraal. Lonneke Nijeboer laat zich inspireren...

Top