Locatie

2XP, Twan van Asseldonk fine-art photography

Boekel

Ik ben Twan van Asseldonk, van beroep filmmaker en fotograaf voor de agri- en foodsector.

Als filmmaker denk ik in beelden. Mijn vrije werk - fine-art-photography - ontstaat dan ook eerst in mijn hoofd. Om het beeld in mijn hoofd te vertalen naar print gebruik ik vaak meerdere beelden die digitaal worden samengevoegd tot de compositie die ik voor ogen heb. Mijn beelden hebben vaak een relatie met gedomestiseerde natuur. Leven in alle verscheidenheid in relatie tot de invloed die de mens hierop heeft. 

Locatie Runstraat 12
5427 ED Boekel
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.twanvanasseldonk.nl
Kunstsoorten
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

Galerie Breda Pien heppener en Ton van der Bijl

Het echtpaar Ton van der Bijl en Pien Heppener zijn beiden beeldend kunstenaar.

Ton maakt abstracte schilderijen afgewerkt met epoxy (kunsthars) Zijn werk ontstaat tijdens het proces. Ton geeft ook workshops.

Pien is een realistisch kunstschilder en geeft ook een aantal dagen schilderlessen. Pien is zeer veelzijdig. Haar werk kan zeer precies...

SKOAP! (O-art Oldenzaal)

SKOAP! maakt stoere, aaibare en diervriendelijke producten van wol. De wol wordt persoonlijk opgehaald bij hobbyboeren en schaapskuddes. Het vilten gebeurt met water, zeep en spierkracht. Alle producten zijn uniek en met liefde gemaakt. Welkom in de prachtige wereld van wol. Welkom bij SKOAP!

...

O-art Oldenzaal-Karen Nijkrake

Vooral portretten in olieverf en acryl maar ook abstracte kunst en landschappen

...

Atelier Banka80

Vier kunstenaars werken in dit atelier. Het werk bestaat voornamelijk uit keramiek en verder glasobjecten, schilderijen en foto’s.

In vloeiende lijnen beeldt Catherine Pineau vrouwelijkheid en kwestbaarheid uit. Ingrid ten Velde werkt met kleur, vorm en compositie. Bij Jolanda van Atteveld staat vaak de mens centraal. Lonneke Nijeboer laat zich inspireren...

Top