Locatie

Ad Arma

Alphen

In de presentatieruimte van de voormalige boerderij van Ad Arma en zijn Tineke, gelegen aan de dijk van de Maas, is een expositie gemaakt van de leden van kunstenaarscollectief TACTIEL. www.tactiel.wordpress.com

Het vrienden-verbond van kunstenaars op zoek naar expositiemogelijkheden. 

Dat zijn: Anneke Hermkens, www.annekehermkens.com, Nellie de Mulder, www.nelliedemulder.nl, Marjanke "Mus"de Bruyn, www.mus-atelier.nl, Lieke Smits, www.liekesmits.kunstinzicht.nl en Ad Arma, www.adarma-art.com.

In de ateliers, die op het erf bij het huis staan en voor deze gelegenheid ook open gaan, zal Ad zijn grafiek en alle werken die nog onderweg zijn om gemaakt te worden laten zien en, als het er van komt, nog ter plaatse een prentje inkten en afdrukken. U bent van harte welkom !!

Uiteraard hebben we voor iedereen die naar het fraaie Land van Maas en en Waal afreist, naast de verrassingen door de kunstwerken, een open deur en warm hart, ook een lekker bakkie koffie of thee  :)

Adres; Moordhuizen 12, 6626KH, Alphen

0487561516

 

Locatie Moordhuizen 12
6626KH Alphen
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
13:00 - 18:00
Zondag:
13:00 - 18:00
Website www.tactiel.wordpress.com
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Glas
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Marian Sturkenboom sieraden

Sieraden uit eigen atelier, ontwerpen met bijzondere materialen als siliconenrubber en kunsthars. Transparantie in vorm en materiaal is een steeeds terugkerende waarde in mijn ontwerpen. Maak kennis met al mijn collecties en het maakproces tijdens het atelierweekend.

...

Atelier Petra Schut

Mijn atelier ligt aan het eind van mijn tuin. De ingang is via de voordeur en als het even kan (met het weer dat weekend) laat ik de voordeur open staan. In de gang en in de huiskamer is mijn werk ook te zien.

Mijn schilderijen en tekeningen zijn qua stijl...

STUDIO 24

Wearable Textile Art, Mode-Ontwerpen en Sieraden

...

Nico Pronk Atelier de Ontdekking

Nico werkt vooral naar mannelijk en ook vrouwelijk naakt en portretten in diverse technieken: vaak snelle schetsen in conte en/of houtskool of inkt en/of bistre. Verder werkt hij zijn werk vaak door met oa waterverf, inkt en pastelkrijt. Daarnaast maakt hij werk op papier zoals monoprinten en zo nu en...

Top