Locatie

Alexandra Verwoolde Keramiek

Hoorn

 LET OP! Door omstandigheden ben ik alleen op ZONDAG 18 november open! Zaterdag dus dicht! ZONDAG 18 november ben je van harte welkom van 12-17 uur op Achterom 19 in Hoorn! Als je op een andere dag een keertje wilt komen kijken? Leuk! Laat me even weten wanneer. Groet en tot zondag!

Ik ben ingenieur van opleiding maar vind kleien veel leuker! Behalve beelden maken vind ik workshops geven ook geweldig om te doen. Mijn werkplek(je) is een bezoek waard! Ik werk in een prachtig oud schoolgebouw uit 1922. Dus kom inspiratie opdoen! Je bent van harte welkom! 

Werken in klei is heerlijk om te doen, vanuit niets, iets maken naar je eigen inzicht en idee. Het hoeft niet te kunnen, de lijn moet goed zijn. Zo is en blijft een beeld aan alle kanten interessant. De swingende ingewikkelde dames en relaxte bad en stoelmannen (gecombineerd met glas) staan voor u klaar. 

Workshops

In 2016 heb ik de post HBO BIK (Beroepskunstenaar In de Klas) opleiding aan de AHK afgerond. Ik geef met veel plezier workshops in het basis, voortgezet en speciaalonderwijs.  Dat je je eigen enthousiasme en creativiteit door mag en kan geven. Kinderen zich kunt laten verbazen over eigen kunnen, een succes ervaring bezorgen! Workshops kunnen op maat worden gemaakt, bv aansluitend bij een schoolthema, maar kunnen ook op zich staan. In overleg is veel mogelijk.

Ook een goed gesprek met een schoolteam of bedrijven op een andere manier laten kijken, zijn dingen waar u bij mij voor aan het juiste adres bent.

Dus, kom inspiratie opdoen! U bent van harte welkom.

Groeten, Alexandra Verwoolde 

ps het oude schoolgebouw uit 1922 waar ik aan het werk ben in mijn atelier, is een bezichtiging waard!

 https://www.keramisten-noordholland.nl/deelnemers/alexandra-verwoolde/

http://alexandraverwoolde.nl/

Locatie Achterom 19
1621 KP Hoorn
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
00:00 - 00:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website http://www.alexandraverwoolde.nl/
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk

Agenda

Zaterdag Gesloten
Zondag Van harte welkom tussen 12-17 uur

Deelnemende ateliers

Atelier Odette

Werk van keramiste Odette Frijters is te zien in haar atelier op de Herengracht in Leiden. 

Odette maakt werk in opdracht, zoals serviezen, vazen, schalen, bekers en kunstvoorwerpen. Of bijvoorbeeld werk voor speciale doeleinden, zoals een bijzonder cadeau, een aanvulling op het interieur of kerstpakketten.

Mocht je een keer een keramist in...

De Euverenweg / Netty Scholtz

Edelsmid Atelier Marja Schilt

Marja Schilt, sieraden

Marja Schilt is een edelsmid met passie voor het vak. Na haar opleiding aan de vakschool heeft zij zich door ontwikkeld en de diverse technieken meer eigen gemaakt. In haar atelier in de voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan maakt zij unieke sieraden die een plezier zijn...

Atelier Pruimboom

Olieverfschilderijen gemaakt op locatie (in o.a. Tuinpark Amstel Glorie, Amsterdam)

gouaches (op locatie gemaakt in Nederland en Frankrijk)

schilderijen van vogels (olieverf)

...

Top