Locatie

Angelaaz Pottenbakkerij

Udenhout

Angela werkt vanuit haar atelier aan huis. Tijdens deze dagen zal er werk te zien zijn wat op de draaischijf gemaakt is. Angela maakt vooral gebruiksgoed, geeft workshops en cursussen. Tevens is Angela een van de pottenbakkers bij openluchtmuseum Domein Bokrijk in België. Wilt u niet wachten om haar werk te zien kijk dan op haar site (www.angelaazpottenbakkerij.nl) om  te zien op welke markten ze staan of waar er een expositie van haar werk te zien is.

Locatie Berkvelt 23
5071 TE Udenhout
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 18:00
Zondag:
11:00 - 18:00
Website http://www.angelaazpottenbakkerij.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk

Agenda

Deelnemende ateliers

Martijn Kips

Allerelei Kunst- en gebruiksobjecten Zorgboerderij de Paalsehoeve

Surrealistische OlieverfSchilderijen van Martijn Kips

...

Galerie SPW59

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor workshops, presentaties, huiskamerconcerten. Ook zéér geschikt als foto/ filmshoot lokatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren. De ruimte beschikt over een volledig...

Sein Vormgeving, atelier van Nicolette Peters

Sein Vormgeving is het kunst- en ontwerpatelier van Nicolette Peters. Nicolette geeft vorm aan identiteit, als grafische vormgever aan de identiteit van startende creatieve ondernemers, als artistiek begeleider aan die van amateur kunstenaars en als beeldend kunstenaar aan haar eigen individuele en universele verhaal en dat van collega kunstenaars.

Waag 10 Creatief Atelier

Top