Locatie

Angelaaz Pottenbakkerij

Udenhout

Angela werkt vanuit haar atelier aan huis. Tijdens deze dagen zal er werk te zien zijn wat op de draaischijf gemaakt is. Angela maakt vooral gebruiksgoed, geeft workshops en cursussen. Tevens is Angela een van de pottenbakkers bij openluchtmuseum Domein Bokrijk in België. Wilt u niet wachten om haar werk te zien kijk dan op haar site (www.angelaazpottenbakkerij.nl) om  te zien op welke markten ze staan of waar er een expositie van haar werk te zien is.

Locatie Berkvelt 23
5071 TE Udenhout
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 18:00
Zondag:
11:00 - 18:00
Website http://www.angelaazpottenbakkerij.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk

Agenda

Deelnemende ateliers

ElbregScheeleArt

www.elbregscheeleart.com

 

"Strong As A Rock" (foto)

 

...

Atelier Creada

In mijn atelier te Purmerend geef ik u een indruk van mijn werk. Mijn werk is heel divers en er veel nieuw werk te zien. Mijn werk omschrijf ik zelf als:

De kracht van eenvoud van vormen versterkt de realiteit 

Ik werk ook in opdracht, hierbij kunt u denken aan...

Sjamanitas

In mijn leeratelier wordt toegepaste kunst gemaakt. Maar ook mode gerelateerde toepassingen als tassen, decoratie enz. Naast particulieren weten ook ontwerpers hun weg te vinden naar mijn atelier voor het ontwikkelen van prototypes en begeleiding naar productie.

...

Atelier Valkhoff

In ons atelier in de Heense polder (gemeente Steenbergen) hebben wij naast onze eigen werkruimte een gezellige cursusruimte met prachtig uitzicht over de polder. 

Martin werd opgeleid aan de Rotterdamse kunstacademie. Sinds 1981 werkt hij als tekenaar bij Archeologie Rotterdam (BOOR). In het atelier werk hij met olieverf, acryl, gouache en aquarel...

Top