Locatie

atelier Akwaaba

Zandvoort

De Smederij, een voormalige smidse in het hart van Zandvoort, is sinds 2008 Ellen Kuijl’s vaste werkplaats. De sfeer van De Smederij past naadloos bij het werk dat Ellen maakt: rustieke metalen objecten waarin zij gefused glas verwerkt. De aardse uitstraling van het metaal is helemaal op z’n plaats in dit atelier en de kleurige glaselementen geven daar een lichte toets aan.

Daarnaast ontwerpt en produceert Ellen glazen objecten: schalen, lampen en sieraden. Dit doet zij ook in opdracht. Naast haar werkzaamheden geeft zij ook workshops Glasfusing. Zie hiervoor www.glaskunst-ellenkuijl.nl

 

Veel van Ellen’s werk is geïnspireerd op Afrika. Haar atelier heet AKWAABA, de Ghanese vertaling van WELKOM!

Locatie Schelpenplein 12
2042 HJ Zandvoort
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.glaskunst-ellenkuijl.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Glas
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier Eleonore Broekhuijsen

Kunst is de taal van de ziel

Expositie van schilderijen en informatie over Vedic Art.

...

Ritsa Zervou

Beelden Atelier Nunez Larraz

Al 35 jaar ben ik professioneel beeldhouwer in steen. Alle beelden worden met de hand gehouwen en gepolijst. Verschillende beelden zijn in [internationale] kunstcollecties opgenomen. Ik geef les en workshops in eigen atelier.

Ook exposeer ik met onbewerkte macro bloemenfoto's.

U bent van harte welkom om mijn atelier te bezoeken.

...

Hielke Schoonewelle

Als ik aan het Sculpturen ben, ben ik los van alles, en meer aanwezig in het moment dan ooit, daar groeit het, daar creëer ik, van uit mijn hart.

Ik maak karakters in plasticine, een niet drogende klei. Mal ze af met siliconen, om ze vervolgens te gieten in acryl of te verbronzen.

Top