Locatie

ARIS ROSKAM----- VINCENT KRANS----- GERARD BOGAERDS

Strijen

En er doen hier in Strijen nog twee kunstenaars mee; Vincent Krans, maakt heel mooie dingen, zijn website laat dat overigens niet al te best zien. En Gerard Bogaerds, mijn eilandgenoot, google maar. Eén en al kwaliteit!

Locatie Kerk straat 57
3291AK Strijen
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag zitwiebel in bedrijf

zitwiebel in bedrijf

Zondag windwagen opgetuigd

windwagen opgetuigd

Deelnemende ateliers

Hanneke van Vliet

Hanneke van Vliet maakt sculpturen en wandobjecten van groffe chamotteklei en/of porselein. Kenmerkend voor Hanneke's werk is dat vrijwel alles is opgebouwd uit dunne plakjes. Haar inspiratie haalt ze uit haar omgeving. Dat kan een mooie schaduw zijn, een architectonische vorm of een specifiek profiel.

Ze vind het een uitdaging hoe...

Atelier Eleonore Broekhuijsen

Kunst is de taal van de ziel

Expositie van schilderijen en informatie over Vedic Art.

...

Atelier Ans Lemmens

De olieverftechnieken van de oude meesters, nu toegepast in een hedendaagse setting. Realisme als een mogelijkheid, niet als doel op zich. Nieuwsgierig naar de vragen over de actualiteit die op deze manier worden opgeroepen? Jeanne d'Arc-achtige vrouwen omringd door florale motieven, de cirkel als symbool, ombuiging van consumptie en verleiding,...

Galerie op 11

Fien Peeters werkt vrij maar ook in opdracht. Schilderd mens én dier portretten. En boetseerd figuratieve beelden.Verder geeft ook Fien teken en schilderlessen op maat. Tijdens deze open atelier dagen kun je de werkwijze van Fien aanschouwen! 

Ook kun je voor een leuke workshop bij Galerie op 11 terecht....

Top