Locatie

Atelier en Galerie Adry

Heusden

Adry's atelier en galerie is de thuishaven van Adry Deekens - van Gorp. Sind s 1989, al 25 jaar dus, is zij gevestigd in het pand HeusdensHoogh in de vestingstad Heusden waar u schilderijen  uit haar werk kan bewonderen. Adry is een kunstenaar die met passie en emotie haar kleurrijke vrolijke schilderijen maakt. Haar muze is de tulp. Adry schildert vanuit haar binnenste en geeft bij elk schilderij haar emotie in de vorm van een gedicht weer. Op Adry's website: www.adry.nl vindt u uitgebreide informatie over Adry en haar werk.

Locatie Vismarkt 11A
5256BC Heusden
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
13:00 - 17:00
Zondag:
13:00 - 17:00
Website www.adry.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen
  • Textiel

Agenda

Deelnemende ateliers

Ton Cabret

Pop art en collage art, surrealistische bewerking van fotomateriaal. Eigen foto's en foto's van derden. Voornamelijk digitaal gemaakt werk.
Ik exposeer samen met Tom Peperkamp in jozoboko-atelier, meer info aldaar

Petra Crielaard, Ateliergebouw B46 -atelier 1009

De werken op papier of doek zijn groot tot klein van formaat en laten een sprookjesachtige wereld zien. 

Marian Daems Keramiek

Mijn werk is geïnspireerd door het leven. Mijn beelden ontstaan op straat, in de stad, ik zie huizen, mensen, dieren, de massa. Ik observeer en ben geïnteresseerd in wat er zich afspeelt in de samenleving tussen mensen.

Gebeurtenissen verwerk ik in de klei. Onderwerpen van mijn werk zijn bijvoorbeeld de stad, macht en onmacht, groepsdynamiek, ik probeer daarbij altijd humor aan mijn werk toe te voegen. Ik vind het spannend om grenzen op te zoeken, nog steeds word ik verrast doordat dingen anders gaan dan ik bedoeld had. Net zoals in het echte leven..

In ben aangesloten bij de NVK. (Nederlandse Vakgroep Keramisten)

Bevo Glaskunst Atelier

Bevo Glaskunstatelier is in 1947 in Amsterdam opgericht. Het specialisme en de kennis op het gebied van diverse zandstraal technieken, glas-applicatie, glas in beton, glas in lood, het versmelten en buigen van glas, maar vooral het gecombineerd toepassen van technieken heeft Bevo tot een uniek atelier gemaakt.

De kunstenaars Willem van Oijen en Rachel Daeng Ngalle werken zowel  in opdracht voor o.a. architecten, ontwerpers, bedrijven en particulieren, maar maken ieder ook autonoom werk. Hun objecten zijn bij diverse galerieen en musea door het land te zien.

Top