Locatie

Atelier JanvanNoort

Oud Beijerland

"Een schilderij  ...  Een avontuur" is mijn beleving bij het schilderen. In een zoektocht met lijnen en vlakken, laag over laag, dekkend en transparant, onstaan geabstraheerde beelden. Een voordurend spelen met materiaal, kleur en vorm.

De onderwerpen zijn divers en nemen soms een onverwachte wending, met ruimte om te experimenteren. Met een expressief kleurgebruik en een losse penseelvoering vertel ik mijn verhaal met verf.

De  toegepaste techniek is schilderen met penseel, paletmes, handen en vingers. Het medium is acrylverf, collages en houtskool met als drager, doek, paneel of papier.

Locatie Kloosring 30
3261SB Oud Beijerland
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Website www.janvannoort.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Galerie Nikko

Nikko heeft zich gespecialiseerd in abstracte schilderkunst en fotografie.Hij is merendeels autodidact en laat zich inspireren door Hollandse en Internat6ionale meesters, zoals Constant, Willem de Kooning, Richter, Nicolas de Stael, Armando en vele anderen. Get uigangspunt in zijn werk is het vierkant. Zijn werkwijze is vaak minimalistisch op basis van...

Annelise Heldoorn

Een inval, een idee, is nogal eens mijn uitgangspunt.

De inhoud van zo'n idee is van belang voor de verbeelding ervan, ook mijn materiaalkeuze is afhankelijk van de inhoud. Daardoor werk ik met veel verschillende materialen en technieken, zowel in het platte vlak als ruimtelijk. En daardoor werk ik zowel figuratief...

Atelier Vaart Noordzijde

Benoist

Top