Locatie

Atelier Mondriaan. Een atelier van de Dooyewaard Stichting Blaricum.

Blaricum

Atelier Mondriaan is een van de 5 historische Ateliers van de Dooyewaard Stichting in Blaricum. Alle ateliers zijn geopend tijdens het landelijke atelierweekend op 4 en 5 november. www.dooyewaardstichting.nl

Kunstenaar Ronald Zuurmond stelt zijn atelier open voor bezoekers. Hij toont zijn recente werk en is persoonlijk aanwezig. Meer over Ronald en zijn werk op: www.ronaldzuurmond.nl

Locatie Eemnesserweg 30b
1261HP Blaricum
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 18:00
Zondag:
12:00 - 18:00
Website www.dooyewaardstichting.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Galerie PS20 (Menno Vos, Bert Diks, Wilma Keller)

In Galerie PS20 zijn de ateliers van Menno Vos en Wilma Keller te zien. Samen met Bert Diks vormen zij het Kunstcollectief PS20.

Tot de vaste collectie van Galerie PS20 behoren de schilderijen van Menno, Wilma en Bert. Wilma beschildert tevens vazen en schalen.

Daarnaast zijn in dit weekend in de galerie tentoonstellingen met schilderijen van Adrie van de Ven en Marianne Breugelmans.

Van harte welkom!

Meer info:

www.mennovospaintings.nl 

www.wilmaw-keller.nl

 

Doctor Pieter

Expressief realistische schilderijen met gelaagde kernachtige composities en een persoonlijk krachtig kleur gebruik. Landschappen, stillevens en portretten die tot de verbeelding spreken. Doctor Pieter ziet met een knipoog, schoonheid in de wereld om hem heen. Dit vertaald zich naar verhalende schilderijen. 

Ook presenteerd Irma Jaspers van atelier de Brink haar glaskunst. In de vorm van glas in lood, schalen en sieraden.

Atelier Dwarsdijk Marianne en Lolke

Lolke van der Bij en Marianne van Dedem-Henstra heten u welkom in ons landelijke atelier in Tienhoven. Lolke werkt al jaren met Roestvaststaal (RVS). Zijn beelden zijn allen met de hand vervaardigt en staan in binnen- en buitenland bij particulieren en bij bedrijven en overheid. Sinds 5 jaar werken Marianne en Lolke samen en vervaardigen zij beelden en schilderijpanelen in RVS met kleur! Kom kijken in ons gezellige atelier, geniet van een drankje en onze kunst! We hebben voor elk wat wils! Zie ook www.kunstonline.org

Galerie/Atelier Maja Boot Blaricum

Galerie/Atelier Maja Boot is geopend tijdens het landelijke atelierweekend op 4 en 5 november 2017. Kunstenaar MajaBoot stelt haar Atelier open voor bezoekers en is persoonlijk aanwezig.

Meer over Maja Boot en haar werk op www.majaboot.nl

 Parkeren kan gratis tussen de hekken bij het Atelier dit was vroeger de Brandweerkazerne in Blaricum.

 

Top