Locatie

Atelier Odette

Leiden

Werk van keramiste Odette Frijters is te zien in haar atelier op de Herengracht in Leiden. 

Odette maakt werk in opdracht, zoals serviezen, vazen, schalen, bekers en kunstvoorwerpen. Of bijvoorbeeld werk voor speciale doeleinden, zoals een bijzonder cadeau, een aanvulling op het interieur of kerstpakketten.

Mocht je een keer een keramist in haar pottenbakkersatelier willen zien werken of je bent op zoek naar een leuk of bijzonder cadeau kom dan zeker langs tijdens het Atelier Weekend. 

Informatie over haar werk is te zien op: www.atelierodette.com

 

Locatie Herengracht 110
2312 LG Leiden
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 15:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

ElbregScheeleArt

www.elbregscheeleart.com

 

"Strong As A Rock" (foto)

 

...

Danielle Vidal ( Halte Zamenhof )

mijn werk gaat om beweging en ruimte, een beeldend muzikaal gebeuren, waarin contrat en rythme belangrijke zijn. Mijn voorkeur in de uitvoeging gaat naar tekenen en 3D benadering.

...

VAKwerk Burgum

VAKwerk staat voor Verrassen Ambachtelijk Kunstzinnigwerk. In ons pand kun je werk zien van een tiental kunstenaars in diverse technieken.

Er zullen die dagen demonstraties en kunstenaars aan het werk zijn.

...

Mainkunstenaars

Kunstenaarsduo Marjon en ien, zijn 2 persoonlijkheden met ieder hun eigen inzichten. Ze maken eigen en gezamenlijk werk. 

Samen hebben ze zich de afgelopen jaren ontwikkeld in het maken van wandsculpturen van staal. Zowel het ontwerptraject, maar ook het buigen en het lassen van de sculpturen doen zij samen. De mogelijkheden...

Top