Locatie

Atelier Sandra van der Meulen

Middelburg

Inkt en rijstpapier, gelaagdheid en transparantie, of beter, transparante gelaagdheid, dat zijn de hoofdbestanddelen van mijn werk. In een eigen beeldtaal probeer ik uitdrukking te geven aan mijn ideeen over het leven.

Ik combineer collage- en druktechnieken met o.a. inkt, acryl, potlood, rijstpapier, kaasdoek en soms ook gevonden materialen. De eenvoud en de puurheid van deze materialen zijn van essentieel belang. Teksten en tekens zijn een steeds terugkerend element, zij vormen een wezenlijk deel van de inhoud en de compositie.

Op de zondag vindt ook de maandelijkse Kunst- en Cultuurroute van Middelburg plaats.

 

Locatie Spuistraat 6
4331 EX Middelburg
Zeeland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.sandravdmeulen.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Onder de Mansarde - bronzen sculpturen van Anne-Marie Perquin

Kunstannegie

In mijn werk probeer ik de grootsheid van het moment te verbeelden.

Ateliergebouw B46 Moniek Nooren

Stenen, hout en ander materiaal in de ruimte een duidelijke ‘stem’ geven, ofwel duurzaam vorm geven aan levensenergie; dát is wat ik doe. Mijn sculpturen nodigen de beschouwer uit tot eigen interpretaties. Ze zijn door figuratieve abstractie tot stand gekomen waarbij het vooral gaat om onderliggende principes van de werkelijkheid. Kunst kan zo ‘iets’ onder de oppervlakte van de geest tot trilling brengen, iets waarop het aanhaakt.

"In de kunst is eenvoud geen doel, maar men komt door het benaderen van de ware betekenis van de dingen, ondanks zichzelf, tot eenvoud." Brancusi

ArtLiving/ Lilian Berg

O'I Live in my Art'

Het leven is een grote uitdaging op alle fronten. En gaat veelal over grenzen verleggen. Sinds mijn schildersatelier is verhuisd naar het thuisfront is dit zeker een uitdaging om mijn kunstaktiviteiten te tonen aan een oprecht kunstminnend publiek !

Te zien : Schilderijen, tekeningen, Artbox en boek 'Groen Licht'. Plus een onconventionele inrichting van mijn Living 

Zie meer inhoudelijke info op mijn website:

lilianberg.com

I invite you to step into my ArtLiving !

Top