Locatie

Atelier Sharon Manassen

BUSSUM

Ondanks het weerbarstige materiaal (zilver) dat in de bewerking een grote mate van vakmanschap vereist, begin ik (Sharon Manassen) altijd met het verkennen van wat diep van binnen bij mij leeft. De dingen die mij verbazen en verwonderen. Gevoelens die uitmonden in korte simpele gedichten. Dan pas ontstaan de vormen in zilver(1e gehalte) gecombineerd met hout, kokosnoot en andere natuurlijke producten.

Locatie Voormeulenweg 37
1402TG BUSSUM
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.sharonmanassen.com
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig

Agenda

Zaterdag Lancering samenwerking Sharon Manassen en Edith van Eijden

Tijdens dit landelijke atelierweekend zal de lancering van een samenwerking van Sharon Manassen en Edith van Eijden te zien zijn. 1ste gehalte zilver in combinatie met Naked Raku keramiek.

Zondag Lancering samenwerking Sharon Manassen en Edith van Eijden

Tijdens dit landelijke atelierweekend zal de lancering van een samenwerking van Sharon Manassen en Edith van Eijden te zien zijn. 1ste gehalte zilver in combinatie met Naked Raku keramiek.

Deelnemende ateliers

Atelier Odette

Werk van keramiste Odette Frijters is te zien in haar atelier op de Herengracht in Leiden. 

Odette maakt werk in opdracht, zoals serviezen, vazen, schalen, bekers en kunstvoorwerpen. Of bijvoorbeeld werk voor speciale doeleinden, zoals een bijzonder cadeau, een aanvulling op het interieur of kerstpakketten.

Mocht je een keer een keramist in...

Marijke Prins Schilderijen

Marijke Prins ( t Goy) is kunstschilder en zelfstandig tuinontwerper. Beide activiteiten zijn voor haar nauw met elkaar verbonden. Bij schilderen en tuinontwerpen gaat het vooral om compostitie, kleurgebruik, materialen en technieken waarmee je het werk krachtig en sprekend kunt maken.

In stevige en heldere kleuren schildert zij abstracte landschappen en...

Arie Koning Schilderijen

Galerie a/d gracht in het historische centrum van Alkmaar. Mijn schilderijen -meest in opdracht- zijn uniek vanwege warm kleurgebruik en compositie. Hier exposeer ik ook mijn vrije werk. Ik lever maatwerk. U kunt zelf kleuren en maten bepalen. In de laatste fase voor het gereedkomen van het schilderij wordt u...

Tjuffertje

Mijn abstracte  RVS beelden hebben meestal een achterliggende gedachte, door twee ideeën samen te voegen ontstaat er een beeld als de banjovogel.

...

Top