Locatie

atelier stal 268

vijfhuizen

Evelien Weijmer-Ruizendaal wordt in haar werk geïnspireerd door vorm en door kleur. Hoewel haar onderwerpen zoals de pop in de hoek en de uitgebloeide bos bloemen een gevoel van melancholie kunnen oproepen weet zij door kleur en vorm de schoonheid van het vergankelijke te vangen. Veel glorie is namelijk op haar best als ze aan het vergaan is.  De pop verbergt de mooiste herinnering, de bloem onthult haar mooiste vormen.

Zij geeft , naast haar autonome werk, ook  les aan volwassenen en begeleidt zij in haar atelier onder de noemer  van “Kinderatelier” en “Teens art” kinderen bij hun kunstzinnige vorming.

 

Yvonne Samson , heeft haar eigen museum, het  artyfartymuseum. Ze geeft workshops in collages maken.  

Els Roth, is zelfstandig kunstenaar , ze schildert en fotografeert .

 

Anita Rayer, wat als  een hobby  is begonnen is een passie geworden. Met Powertex zijn beelden,schilderijen en sieraden te maken. Zij geeft ook workshops in het werken met Powertex.

Esther Velzeboer maakt vooral beelden in marmer, vanuit haar klassieke en figuratieve achtergrond zocht zij naar vereenvoudiging van lijnen binnen het beeld .  

Zij  geeft  met veel plezier beeldhouwcursussen en workshops in haar atelier, wat dagelijks wordt bezocht door enthousiaste cursisten, die in een ongedwongen sfeer  werken en elkaar inspireren, en daardoor prachtige beelden maken.

 

 

 

 

Locatie kromme spieringweg 268
2141bs vijfhuizen
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 16:00
Zondag:
11:00 - 16:00
Website facebook atelierstal268
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Carla de Graaf

2XP, Twan van Asseldonk fine-art photography

Ik ben Twan van Asseldonk, van beroep filmmaker en fotograaf voor de agri- en foodsector.

Als filmmaker denk ik in beelden. Mijn vrije werk - fine-art-photography - ontstaat dan ook eerst in mijn hoofd. Om het beeld in mijn hoofd te vertalen naar print gebruik ik vaak meerdere beelden die digitaal...

Hans Jasperse - Atelier De Draai

Weesper Fotoatelier

Zwart-wit maar ook vrolijke en kleurrijke foto's van landschappen of abstracte onderwerpen. Mijn website geeft een goede indruk wat voor foto's ik maak en op m'n aan-huis-atelier te zien zijn.

...

Top