Locatie

Atelier Timmermans Creatief

Waalwijk


Marion richt zich in haar werk op de lichaamstaal en uitstraling van de mens als persoon. Ze neemt de kijker mee achter het masker, de façade die we elke dag opwerpen. Door de typerende houding en het materiaalgebruik, krijgt haar werk een diepere betekenis. Het meerdere malen gebruik van recyclebaar materiaal in de uiteindelijke uitvoering, vertaalt haar betrokkenheid bij het milieu en de rol van de mens in dit geheel.


Marion’s leven is beïnvloed geweest door de mensen om haar heen.
De emotionele gelaagdheid die men terugvindt in haar werk is een uiting van haar gevoelswereld, ze zuigt positieve en negatieve gevoelens van anderen op als een spons en geeft hieraan uiting door een beeld neer te zetten wat vertelt wat haar op dat moment bezighoudt. Voor de persoon die naar haar werken kijkt is dit niet altijd duidelijk en soms confronterend. Ze wil hiermee niet provoceren: maar haar diepste gevoelens aan anderen laten zien in de hoop dat anderen hun masker ook laten vallen.

 

 

 

 

 

Locatie Villa Spaanse Ruiter 60
5146AJ Waalwijk
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.mariontimmermans.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk

Agenda

Deelnemende ateliers

Els de Graaf

Na mijn opleiding aan de Gooische Academie beeldhouwen en vele extra studies, ben ik thuis onder een veredeld afdak pas echt begonnen met beeldhouwen. Nu heb ik inmiddels mijn eigen beeldentuin en atelier aan huis. De beelden die ik maak zijn in allerlei formaten en materialen. Zoals: Steen, Brons, hout...

Mirjam Bijvank - Atelier Oiseau Libre gaat A-Broad

Atelier l´Oiseau Libre gaat A-Broad!
Het franse atelier van Mirjam Bijvank is dit weekend te gast bij OpnameStudio A-Broad Sessions & Recordings.
Het werk van Mirjam, acrylschilderijen, gemengde technieken en glasmozaieken zijn in de maand november ook te zien bij Galerie Huis ter Heide in Drenthe (t/m 30 december) en tijdens...

Atelier Kris

Laborint

Mijn werk gaat over verbinding. Met jezelf, de ander, de wereld  -  en de onzichtbare bron van alle creatie.

Mijn huis en atelier zijn een inspirerende ontmoetingsplek voor mensen op zoek naar essentie, schoonheid, levensvreugde en onvoorwaardelijke liefde.

In de huiskamer worden het hele weekend boeiende gesprekken gevoerd.

Yoyo van der...

Top