Locatie

Atelier Valkhoff

De Heen

In ons atelier in de Heense polder (gemeente Steenbergen) hebben wij naast onze eigen werkruimte een gezellige cursusruimte met prachtig uitzicht over de polder. 

Martin werd opgeleid aan de Rotterdamse kunstacademie. Sinds 1981 werkt hij als tekenaar bij Archeologie Rotterdam (BOOR). In het atelier werk hij met olieverf, acryl, gouache en aquarel en maakt vrij werk en opdrachten.

Riena volgde de pottenbakkers-opleiding in Gouda en had begin jaren ‘80 een pottenbakkerij in Oud-Delfshaven. Na veel creatieve omzwervingen legt zij zich nu toe op schilderen. Riena werkt voornamelijk in acryl en gouache.

Locatie Heense Molenweg 8
4655 SX De Heen
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.ateliervalkhoff.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag Openstelling galerie, demonstratie en uitleg

Openstelling galerie, demonstratie en uitleg over ons werk.

Zondag Openstelling galerie, demonstratie en uitleg

Openstelling galerie, demonstratie en uitleg over ons werk.

Deelnemende ateliers

Galerie SPW59

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is een sfeervolle ART Galerie. Maar Galerie SPW59 is daarnaast ook geschikte lokatie voor workshops, foto/filmshoots, presentaties en huiskameroptredens.

Tijdens het Landelijk Atelierweekend is er een enorme diversiteit aan kunst te bewonderen. Marmeren beelden van Jos Out https://www.outart.eu/, foto's van Alexa...

Jan van Dijk

Acryl op linnen. Mijn omgeving is mijn inspiratiebron. Al wandelend/fietsend verken ik mijn omgeving. Soms blijft zo'n observatie hangen en in gedachten vermengt het zich met andere beelden. Zoals een spannende vorm of detail uit het landschap. Dit is echter een vertrekpunt. Al schilderend en schetsend ontstaan er nieuwe vergezichten...

BindisArt

Te zien dit jaar in het woonatelier van BindisArt; schilderijen met diverse concepten zoals de reis naar binnen, spanningsvelden tussen natuur en cultuur, symboliek.

De serie 'The heart of a bug's life  (Normaal gesproken te zien in Thee Schenkerij 'Something Else' te Amersfoort) 

Magisch realisme, symbolisme en hier en daar een herontworpen meubel,...

Atelier De Zeelt in Beeld

Atelier De Zeelt in Beeld is het adres voor keramiek, fotografie, sieraden en gezellige workshops.

Gerdien Noordeloos maakt handgevormd keramiek. Haar fascinatie gaat uit naar mooie lijnen en ronde vormen. Mens en natuur zijn haar inspiratiebronnen. Ze is liefhebber van oude stooktechnieken als raku en pitfire. Verder houdt zij van kleur...

Top