Locatie

Ateliers 99a | Natalie Vinke

Zoetermeer

www.natalievinke.nl

Mijn geschilderde verwondering handelt over zekerheid, prestatie, overtuiging, oordeel, ontwikkeling, groei en veiligheid. Conclusies en open vragen zijn het resultaat. Mijn schilderijen zijn stuk voor stuk persoonlijke interpretaties van dissonanten, weergegeven in een afgewogen mix van materialen en abstracte beeldtaal. Herkenbare objecten in mijn werk zijn meestal geabstraheerde bloem- of groeivormen. Grove structuur en spiegelgladde glinstering benadrukken de contrasten en begeleiden het verhaal, of liever: de patstelling in het werk.

De werken in de recente serie ‘Secundo’ zijn schilderingen op fotoafdrukken. De foto’s werden door mijzelf gemaakt en dienden jarenlang ter inspiratie voor mijn schilderijenreeks ‘Lex Naturea’.

Ik schilder met een diversiteit aan verfmaterialen, zoals alkydharsverf, latex, beits en metaalvernis. De onderlinge reacties beïnvloeden het beeld en inspireren mij om te reageren.

Locatie Dorpsstraat 99A
2712EA Zoetermeer
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
13:00 - 17:00
Zondag:
13:00 - 17:00
Website www.ateliers99a.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Lego Lima

Expositie  van de zeer oorspronkelijke, expressieve en kleurrijke grafische kunst van de Braziliaans-Nederlandse kunstenaar Lego Lima

...

vd2L-keramiek -José van den Tweel

Mijn keramieken werkstukken hebben bijna altijd te maken met (oude) industrie en bedrijfsgebouwen. De kracht en robuustheid van oude fabrieken, de duidelijke vormen is wat mij aantrekt. Maar ook het verval, roestlagen op ketels en leidingen, afgebladderde of half ingestorte muren.

De meeste werkstukken worden voorzien van een sinter-engobe die weer...

Marian Sturkenboom sieraden

Sieraden uit eigen atelier, ontwerpen met bijzondere materialen als siliconenrubber en kunsthars. Transparantie in vorm en materiaal is een steeeds terugkerende waarde in mijn ontwerpen. Maak kennis met al mijn collecties en het maakproces tijdens het atelierweekend.

...

Kunstschepper San

Top