Locatie

CaroArt

Apeldoorn

Mijn atelier is sinds kort gevestigd bij Kleur in Apeldoorn. In dit lichte atelier heb ik de ruimte om te scheppen en te creëren. Mijn werk gaat voornamelijk over landschappen en de bezieling daarvan. Het pure gevoel wat ik krijg bij het zien van een landschap fascineert mij en zet mij aan tot schilderen. Ik combineer natuurlijke elementen zoals vilt, wol, en roest in de compositie van mijn landschappen en probeer deze te integreren, om zo tot een mooi samenspel te komen. Door te werken met steeds verschillende materialen is het altijd weer spannend hoe de uitwerking is in combinatie met kleur en verf. Momenteel ben ik aan het experimenteren met vilt en zijde op doek. Het vilten is een intensief proces, waarbij je kunt werken naar verschillende oppervlaktestructuren. Juist deze structuren sluiten mooi aan bij de diverse landelijke aspecten.

Momenteel ben ik ook veelvuldig aan het exposeren. Vanaf 30 september a.s. kunt u een deel van mijn schilderijen ook bewonderen bij The bodyhouse in Huizen. www.thebodyhouse.nl . Ook in het najaar zijn mijn werken verder te zien bij de Riwis locatie PWA laan, en in de toekomst ook locaties Brummen en Eerbeek.

Tijdens het landelijk atelierweekend zal ik in het atelier ook demonstraties geven in acryl pouring medium en de technieken daarvan. 

Locatie Johannes Bosboomstraat 25C
7312 LM Apeldoorn
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 16:00
Website www.caroart.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag Demonstraties acryl pouring medium

demonstraties acryl pouring medium tussen 14.00 - 16.00 uur

Zondag Demonstraties acryl pouring medium

demonstraties acryl pouring medium tussen 14.00 - 15.00 uur

Deelnemende ateliers

Atelierbd

Claire Begheyn

Atelier Sarah Creek Art

Onder de naam Sarah Creek schilder ik en geef les aan volwassenen en kinderen  in mijn atelier aan de kade in Meppel. Ik schilder met acryl op doek en meest in warme grijstinten. Regelmatig krijg ik opdrachten voor portretten en ik organiseer mijn eigen exposities. Naast het Open Atelier heb ik een project ontwikkeld voor dementerende ouderen. Verhalen Schilderen.  

Atelier Engelhard

Top