Locatie

Atelier Hetty Combs / Combs Art Projects

Twijzel

Hetty Combs houdt zich bezig met figuratief schilderwerk, abstracte fotografie, poëzie en combinaties daarvan. Op het atelier wordt teken- en schilderles gegeven, zowel individueel als in groepsverband. 

Locatie De Wedze 22 A
9286 EV Twijzel
Friesland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.combsartprojects.com
Kunstsoorten
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag Inloopworkshop

14.00-16.00 uur: Inloopworkshop model schetsen met houtskool. 

Zondag Inloopworkshop

14.00-16.00 uur: Inloopworkshop model schetsen met houtskool. 

Deelnemende ateliers

Glasuniek

Glasuniek is de galerie en het atelier van Linda van Huffelen. Zij maakt glazen objecten en sculpturen voor binnen en buiten met de techniek glassfusing.

Zij werkt op een eigenzinnige manier met glas en ontwikkelt daarvoor deels eigen technieken. Bijvoorbeeld Stapelingen maakt zij met een zelf ontwikkelde techniek. Recent is zij...

De Zwarte Kat

Magisch geabstraheerde schilderijen.

...

Hennie's atelier

Hennie is al jaren aan het schilderen, in acryl en olie. Maar ze is begonnen met aquarel.  Hennie zegt: "Als ik een mooi beeld zie, schilder ik dit".  

...

Verzamelgebouw Marsweg 115-1

Tijdens het landelijke open atelierweekend  nodigt  het verzamelgebouw op de Marsweg 115-1 iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de ateliers en werkruimtes van de aanwezige kunstenaars en  vormgevers.  De deelnemers beoefenen allemaal op persoonlijke en unieke wijze hun vak uit. Kom dat met eigen ogen zien en...

Top