Locatie

De Hes, gebouw H29, Arnhems Buiten, Oosterbeek

Arnhem

De kunstenaars die exposeren zijn:

Cora van Antwerpen
Ellen Boersma
Harmen Liemburg
Marianne Haselhoff
Rob Sweere

Locatie Utrechtseweg 310
6812 AR Arnhem
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
00:00 - 00:00
Zondag:
00:00 - 00:00
Website www.scarabee-art.nl

Agenda

Deelnemende ateliers

Marga Boogaard Keramiek

Mijn werk bestaat uit abstracte en geometrische vormen. Kenmerkend hieraan is dat het werk wordt opgebouwd in lagen. De sculpturen gaan een eigen leven leiden als ik ze opbouw. Al mijn werk wordt met de hand gemaakt en bestaat uit kleine rolletjes klei met als afwerking porselein. 

 

...

Halte Zamenhofstraat

Deze oude scheepswerf in Amsterdam Noord is het speelterrein van kunstenaars en creatieve geesten. Dit weekend kun je op ontdekkingsreis langs 16 ateliers verspreid over het Zamenhofterrein. Allen met uniek werk. En bij Expo Café Zamen kun je terecht voor heerlijke koffie, taart en lunch.

De deelnemende kunstenaars zijn:

VAKwerk Burgum

VAKwerk staat voor Verrassen Ambachtelijk Kunstzinnigwerk. In ons pand kun je werk zien van een tiental kunstenaars in diverse technieken.

Er zullen die dagen demonstraties en kunstenaars aan het werk zijn.

...

Arie Koning Schilderijen

Galerie a/d gracht in het historische centrum van Alkmaar. Mijn schilderijen -meest in opdracht- zijn uniek vanwege warm kleurgebruik en compositie. Hier exposeer ik ook mijn vrije werk. Ik lever maatwerk. U kunt zelf kleuren en maten bepalen. In de laatste fase voor het gereedkomen van het schilderij wordt u...

Top