Locatie

Femke's Atelier

Alphen aan den Rijn

Geinspireerd door graffiti, popart en streetart maak ik kleurrijke portretten van veelal vrouwengezichten. Ik vind ze op straat, in het plaatselijke weekblad, in een glossy magazine of in mijn hoofd.  Geef mij een paletmes, spuitbussen en verf en ik ben in mijn element. Ik verwonder mij over de fascinerende persoon die geleidelijk en kleurrijk op mijn doek verschijnt. De nieuwste uitdaging voor mij, is oude meesterwerken in mijn eigen herkenbare stijl opnieuw tot leven te laten komen.

Dit weekend krijg je 10% korting En een fles goede champagne kado bij aankoop van een schilderij.  Voel je welkom in mijn gezellige atelier!

Locatie Amalia van Solmsstraat 1
2404gn Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 18:00
Zondag:
10:00 - 18:00
Website www.femkekock.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag activiteit

Lekker rondneuzen in the best place to be! Kop koffie of thee in de hand, vanaf 15.00 uur een borrel. Wees welkom!

Zondag activiteit

Lekker rondneuzen in the best place to be! Kop koffie of thee in de hand, vanaf 15.00 uur een borrel. Wees welkom!

Deelnemende ateliers

Gerard Wiersum

Baztille / Hortense de Kooter

Glasatelier Lichtinzicht

Wij ontwerpen en produceren glaskunst, en geven workshops en cursussen in glastechnieken.

Ons glasatelier is een kleinschalig glasatelier in Veldhoven dat zicht richt op het ontwerpen en realiseren van glas in loodramen. Daarnaast vindt in het atelier het fusen (versmelten van glas) en het casten (gieten van glas in mallen) plaats...

Inspiratiehuis Arnhem

In het Inspiratiehuis van Maria Mazarakis is tijdens het atelierweekend het werk te zien van drie kunstenaars: Oene Gerritsma, Marjolein Koot en Sigrid van Amerongen.

In het huis is er een duo-expositie met bijzondere lampen van Oene en verfijnd papiersnijwerk en grafisch werk van Marjolein. Beiden vinden ze inspiratie in de natuur en hebben een...

Top