Locatie

Galerie SPW59

Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is een sfeervolle ART Galerie. Maar Galerie SPW59 is daarnaast ook geschikte lokatie voor workshops, foto/filmshoots, presentaties en huiskameroptredens.

Tijdens het Landelijk Atelierweekend is er een enorme diversiteit aan kunst te bewonderen. Marmeren beelden van Jos Out https://www.outart.eu/, foto's van Alexa Hillen http://alexa.hillen.kunstinzicht.nl/, Bijzondere mix material objects van 1 Men -Henk Kraan #henkhaarlemholland en gemengde technieken (papier/acryl/kalk) van Karin Kersting.

Meer info en foto's van de geëxposeerde werken op www.facebook.com/GalerieSPW59/

U bent van harte welkom op zaterdag 17 en zondag 18 november!

 

 

Locatie Spaarnwouderstraat 59
2011AB Haarlem
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website https://www.kunstinzicht.nl/kunst/adres/8570/galerie-spw59.html
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

marianne van beek

schilderijen in acryl op doek en op papier

...

Ilonka Modderkolk

Barbara Houwers

Het werk van Barbara Houwers beweegt zich in het gebied tussen schilderkunst en beeldhouwkunst. Gedurende meerdan 20 jaar exposeerde zij internationaal als schilder; recentelijk ontstond een collectie beelden en objecten in 3D-print die een logisch vervolg zijn op haar eerdere werk. Een bezoek aan haar atelier in Leusen (een aanvulling...

Kleine Geertekerkhof, atelier tineke brouwer

Er hangen veel schilderijen op mijn atelier en in de gangen. Mijn inspiratiebronnen zijn vaak reizen (australie, nieuw zeeland, spanje en recentelijk ook normandie)  maar ook dieren en kinderen zijn onderwerpen. Het materiaal is olieverf afmetingen 50x60 tot 100x120 cm. Er zijn pastels op papier in grote formaten. 

Er zijn ook...

Top