Locatie

GLASEILAND - Marjan Witte

Emmen

U bent van harte welkom in mijn atelier "Glaseiland" te Emmen.

Dagelijks werk ik in mijn atelier met glas, hierbij ontwerp en creëer ik een breed scala aan glasobjecten. Tijdens dit weekend kunt u kennis maken met de techniek glasfusing, wat er zoal bij komt kijken om tot een fraai eindresultaat te komen. U kunt ook kennismaken met de door mij ontwikkelde specialiteit met glaspoeder. 

Als dank voor u bezoek aan het atelier ontvangt u een leuke handgemaakte attentie van glas.                                                                                                                   Staat voor u de koffie klaar én ontvangt u bij aankoop van een voorradig glasobject (klein of groot) korting op de aankoopprijs.

 

Locatie Drieteenspecht 1
7827RG Emmen
Drenthe
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.glaseiland.nl
Kunstsoorten
  • Glas

Agenda

Deelnemende ateliers

koes van toes

In mijn atelier vind je een grote serie koeienportretten. Daarnaast ben ik bezig met een project "reizigers", grote portretten van treinreizigers. Het onderwerp van mijn beelden is "vol en rond"

...

""Het Experiment"" onconventionele techniekenatelier Leo Dekker

Edelsmid Jacky

Edelsmid is een ambachtelijk beroep. Het mooie van dit vak is om samen met de klant een passend sieraad te ontwerpen. Dit is uitvoerbaar in zilver of goud al dan wel of niet met toevoeging van edelstenen. Ook kan de klant hier terecht om oude sieraden te laten veranderen of...

Atelier Burney Bavelaar

  1. Beelden in brons, gips, klei en steen 
...

Top