Locatie

Glass@Home

Emmeloord

Staande of hangende objecten van glas voor in huis of in de tuin,  gemaakt via de techniek glasfusing (versmelten van glas).  Abstract, figuratief maar ook in schaalvormen.

Ik werk in opdracht van anderen, verkoop eigen werk en geef workshops glasfusing bij mij thuis in eigen atelier in de tuin.

zie www.glassathome.nl

Locatie Niels Bohrhage 11
8302WV Emmeloord
Flevoland
Openingstijden Zaterdag:
00:00 - 00:00
Zondag:
00:00 - 00:00
Website www.glassathome.nl
Kunstsoorten
  • Glas

Agenda

Zondag glassathome@xs4all.nl

atelier door omstandigheden GESLOTEN

Deelnemende ateliers

Grote Pyr

Ria's vilt en schilderijen

Al vele jaren zijn schilderen en vilten mijn passie, voor beide technieken is kleur heel belangrijk. Ik schilder met acrylverf en meestal bloemen, met vilt werk ik met merinowol, en veel met wol op zijde het zogenaamde nunovilt. U bent van harte welkom in mijn atelier op 17 en 18...

linh Ky

Linh Ky is begonnen met Chinese penseeltekeningen in zwart/wit en ze heeft later een eigen stijl ontwikkeld die een mix vormt van Chinese vormen en stijlen met westerse elementen van kleur.

...

Atelier Nicole Karrèr

In het atelier van Nicole Karrèr (opgeleid aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem) vindt u schilderijen, "kijkastjes", glazen hangers en grafiek.

De natuur, vooral bomen, vissen en vogels is haar inspiratiebron die zij in een heel eigen poëtische beeldtaal verbeeld. Gevonden objecten verwerkt zij in haar "kijkkastjes" vaak voorzien...

Top