Locatie

In den Gevert

Haaren

Atelier In den Gevert bevindt zich in het buitengebied. Naast het bekijken en bespreken van schilderijen in het atelier kunt U ook een rondleiding krijgen in de wijngaard.

Karen Pelckmans schildert op doek met acryl of olieverf.  Ze schildert vanuit kleuren en raakt geïnspireerd door indrukken uit de directe omgeving of indrukken opgedaan tijdens reizen. De indrukken laat ze op zich inwerken en de gevoelens die dat oproept leiden tot inspiratie voor haar werk. Schilderen is zo een verwerking van de vele indrukken. Bij andere werken komt de inspiratie echter geheel van binnenuit en zijn het vormen en kleuren die ontstaan vanuit onbewuste en gevoelsmatige representaties. De thema’s in haar werk zijn de natuur, mensen en de beleving daarvan. Ze raken de wereld van alle dag en de wereld van emoties.

 

Locatie Gever 8
5076NB Haaren
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.karenpelckmans.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Glasatelier Lichtinzicht

Wij ontwerpen en produceren glaskunst, en geven workshops en cursussen in glastechnieken.

Ons glasatelier is een kleinschalig glasatelier in Veldhoven dat zicht richt op het ontwerpen en realiseren van glas in loodramen. Daarnaast vindt in het atelier het fusen (versmelten van glas) en het casten (gieten van glas in mallen) plaats...

RUDI. vormgeving en kunst

Iedereen die hier binnenstapt is overdonderd door het werk wat her en der in mijn atelier staat. Geen doorsnee werk, maar werk dat de ziel raakt, al is het soms niet op een aangename manier, het werk raakt je. Zondag gesloten.

...

Castora

Mijn atelier is in een huisje in Blokzijl uit 1750. Ik ben fotograaf en jutvogelmaker.

Als kind al was ik gek op vogels, later werd ik fotograaf en begon ik met het fotograferen van vogels in de gebouwde omgeving.

1,5 jaar geleden startte ik met het maken van jutvogels. Vogels gemaakt door...

Marjolein Bos / Aloysiusschool

Marjolein werkt veel in opdracht vanuit ateliers in Nederland en Zwitserland voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Op dit moment hangt haar werk onder andere in het Zwitserse Alpine Museum (Swiss Alpine Museum) in de hoofdstad Bern. 

In Saas-Fee werkt zij vanuit de hoogste galerie van Europa (2560 m), waar...

Top