Locatie

Jan de Wringer (Atelier de Ontdekking)

Weesp

Schilderijen en tekeningen: landschappen / portretten / zelfportretten / mensen / dieren.

Landschappen houden mij al langer bezig. Mijn plezier in het maken van portretten, en vooral voor zelfportretten, is betrekkelijk nieuw.
Het is een verrassing voor me dat het schilderen en tekenen van mijn eigen rimpels me zo veel plezier doet. Het is overigens maar een kleine stap van de rimpels in boomschors, en de scheuren in de bodem van het landschap, en het golvende water in de zee, naar de rimpels in het menselijk gezicht.

 

Locatie Achtergracht 105
1381 BM Weesp
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.jandewringer.com
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

In den Gevert

Atelier In den Gevert bevindt zich in het buitengebied. Naast het bekijken en bespreken van schilderijen in het atelier kunt U ook een rondleiding krijgen in de wijngaard.

Karen Pelckmans schildert op doek met acryl of olieverf.  Ze schildert vanuit kleuren en raakt geïnspireerd door indrukken uit de directe omgeving of...

JaJa Glaskunst

Bij JaJa Glaskunst vof kunt u terecht voor glaskunst en voor glas-in-lood. Het atelier is op de meeste zaterdagen van 12-17 uur open voor publiek. Op andere dagen werken we volgens afspraak. U kunt met een zelf ontworpen partoon of idee komen waarmee we aan de slag gaan, maar dat...

Atelier Kris

Jom Erlings - Atelier Blue Nose

Fotografie, grafiek, schilderijen en/of een combinatie daarvan.

...

Top