Locatie

Jeannie Op 't Hoog

Tilburg

Het schildersatelier van Jeannie is opgenomen in haar woonhuis. Haar aandacht gaat vooral uit naar "de horizon" in de breedste zin. Dit kan uitmonden in diverse composities en stijlen, zowel realistisch en de laatste tijd meer abstract.  Een ander kenmerk is het kleurgebruik; helder met veel contrast. Al vele jaren gaat haar tijd en aandacht uit naar deze vorm van expressie, binnen haar atelier of tezamen met anderen schilders.

"Schilderen is een prachtig medium om meer over mijzelf en mijn omgeving te ontdekken. De natuur is hierbij een onmisbaar element wat weer samenkomt in mijn intuitieve manier van schilderen. Ik geniet en verras mijzelf en de ander steeds weer. Welkom in mijn huis en atelier! "

 

 

Locatie Academielaan 28
5037 ew Tilburg
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 16:00
Zondag:
11:00 - 16:00
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Lise Colpa

 

Sieraden gemaakt op oude ambachtelijke manier van de goudsmid, daarbij gebruik makend van oud zilver en scherven of stukjes drijfhout gevonden op het strand of ander waardeloos materiaal

...

Artistico.NL

Kleinschalig atelier aan huis.

Veelzijdige kunst uit eigen omgeving en beleving.

Kijk ook eens op www.facebook.com/Artistico.nl

...

Charlot Terhaar sive Droste

Organisch proces

De semi-abstracte en/of figuratieve schilderijen van Charlot, ontstaan door inspiratie vanuit licht, lucht en (architectonisch) landschap. Zij bouwt haar schilderijen met hyper-surrealistische of figuratieve elementen op in meerdere lagen met verschillende technieken. Dit is een organisch proces waarin de streken, vegen, krassen en lijnen, willekeurig, expressief, snel, verfijnd, rauw...

'De Pastorie' : Carolien Wissing & Schradinova

De Ateliers van Carolien Wissing en Janne Schra alias Schradinova bevinden zich in een prachtige oude Pastorie in Amsterdam Noord. LET OP: Alleen op zaterdag geopend. 

Van Wissing zijn schilderijen te zien op groot en klein formaat, van Schra schilderijen, zeefdrukken en tekeningen. De werken zijn te koop vanaf 60 €.

Koffie en...

Top