Locatie

Jolanda van Miert

Ulvenhout

Beste kunstliefhebbers

Op 17 en 18 nov bent u van harte welkom in het atelier van Jolanda van Miert waar zij samen met Cecile van der Heijdt hun werken willen tonen.

Biografie


Cecile van der Heijdt. Hedendaags beeldend kunstenares, geboren te Breda in 1962. Heeft de leraren opleiding TeHaTex gevolgd voor hoofdvak tekenen/textiel. Heeft in limburg en Breda een aantal jaren op tradionele wijze schliderlessen gevolgd. is aansluitend abstract gaan werken nadat zij lessen is gaan volgen bij .G. van den Hamsvoort (grafisch kunstenares)Is geinspireerd geraakt met het werken met gemengde technieken. Zij vindt het leuk om nieuwe ontdekkingen te doen.

Website:
INSTAGRAM :. cecilevanderheijdt

 

Biografie

Jolanda van Miert, 1962 geboren in Breda en vanaf 1986 woonachtig in Ulvenhout. Vanaf 1996 gevolgd schildercursussen, analoge fotografie. In 2016 afgestudeerd aan kunstacademie in Hoogstraten. Haar schilderijen zijn hoofdzakelijk abstract maar maar er wordt altijd uitgegaan van bestaande vormen. De schilderijen zijn vaak warm van kleur en zijn opgebouwd met meerdere lagen met toepassing van gemengde technieken. Haar atelier is in Ulvenhout en ze neemt regelmatig deel aan exposities en andere kunstgerelateerde evenementen.

Website:
INSTAGRAM: JolandavanMiertvanOosterhout

Mail: m.v.m@planet.nl

 

Locatie Strijbeekseweg 17
4851SK Ulvenhout
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 16:00
Zondag:
11:00 - 16:00
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Kunstatelier LevensverbeeldingĀ®

Je bent van harte welkom in mijn atelier. Onder het genot van een hapje en drankje kun je rustig rondkijken.

Mijn kunstenaarsnaam is Isabella Montain en intuitieve kunst maken is mijn passie ♥

Op 14 april 2018 heb ik mijn kunstatelier geopend en vanaf 17 november zal er een geheel nieuwe expositie...

Ateliers De Hes H40

Ateliers De Hes H40 bevindt zich op het bedrijventerrein ARNHEMS BUITEN, het voormalige KEMA terrein, met een groot aantal monumentale gebouwen gelegen in een prachtig park.      In het gebouw H40 , gelegen in het gedeelte De Hes is een groot aantal ateliers gevestigd.

Combineer een bezoek aan Ateliers De...

KUNSTinKEER

Gerrit van Meurs

Water fascineert me mateloos. Het ritme van de golven, de reflectie van het licht, deinend in duizenden sterretjes. Ik werk al vele jaren n.a.v. het thema Water. In het atelier zijn ca 230 Waterwerken te zien: Tekeningen met siberisch krijt en oliepastel, schilderijen in acryl, aquarel, Oostindiche inkt en olieverf...

Top