Locatie

Joris Baudoin Picturing Museums

Heerewaarden

Picturing Museums of Museale Beelden is het project waar Joris Baudoin, beter bekend als Jorisbeton, vanaf eind 2014 druk mee is: Bezoek van de kunstmusea in Europa (tot nu toe 90), daar een dik boek over schrijven, bloggen en na ieder bezoek een reactie op de musea in de vorm van een nieuw kunstwerk maken. Dit kunnen schilderijen, installaties of andere werkstukken zijn. De meeste daarvan zitten nu in de museumcontainer.

In de beeldentuin en in de galerie aan het atelier zijn onder andere blokken te zien. U krijgt desgewenst uitleg.

Locatie Noorderhoek 15
6624AX Heerewaarden
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 18:00
Zondag:
11:00 - 18:00
Website Www.jorisbeton.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

VBK-Breda

De VBK is een vereniging van maximaal 43 actieve en enthousiaste beoefenaars van de schilderkunst uit Breda en wijde omgeving.

Onder begeleiding van twee professionele kunstenaars schilderen wij elke dinsdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur zelfstandig en gezamenlijk in twee grote ateliers van de Nieuwe Veste in Breda.

Wij hopen u op...

Atelier Savanou

Restaurant De Drie Kalkovens (tijdelijk atelier)

Hallo bezoekers van mijn open atelierweekend,

Ik ben Erna van der Veen en heb de eer te mogen exposeren in Restaurant De Drie Kalkovens in Meppel. Deze locatie is uiteraard niet mijn eigen atelier.  Dit is gevestigd in Heerenveen. Ik werk aan huis. Omdat ik veel schilderijen in dit restaurant laat...

Ad Arma

In de presentatieruimte van de voormalige boerderij van Ad Arma en zijn Tineke, gelegen aan de dijk van de Maas, is een expositie gemaakt van de leden van kunstenaarscollectief TACTIEL. www.tactiel.wordpress.com

Het vrienden-verbond van kunstenaars op zoek naar expositiemogelijkheden. 

Dat zijn: Anneke Hermkens, www.annekehermkens.com, Nellie de Mulder, www.nelliedemulder.nl, Marjanke...

Top