Locatie

Keramiek atelier Marcella van de Vaart

Bussum

Marcella maakt keramische beelden. Met de losse vormen bouwt zij een figuratief beeld. De beelden zijn gekleurd met oxides en pigmenten.

Tevens is zij gegrepen door de Raku techniek. Dit is een Japanse techniek daterend uit de 14e eeuw. De resultaten zijn altijd verrassend, ieder werkstuk is uniek.

 

Marcella heeft haar Atelier aan huis waar zij cursussen en workshops organiseert.

Locatie Godelindestraat 57
1402WJ Bussum
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.marcellavdvaart.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier 21, Sonja Meijer

Hilleke de Groot

Veel schilders zijn op hun zolder begonnen. Zo ik ook.

Naast mijn gezin en werkzame leven in de mode en de zorg heb ik geschilderd.

Nu heb ik daar mijn werk van gemaakt.

U bent van harte welkom om mijn werk te bekijken en te kopen.

Maud Quaedvlieg

Ontmoet Maud!

Het atelier van kunstenaar Maud Quaedvlieg is geopend tijdens het gehele landelijke atelierweekend. Samen met fotograaf Robert Broos, stellen zij hun ateliers voor bezoekers open in het voormalig gebouw van het Orion Lyceum in Breda. In de hal zijn werken van hen beiden tentoongesteld.

Maud toont haar recente werk ook in haar atelier en is persoonlijk aanwezig. In haar atelier treft u schilderijen aan, tekeningen, aquarellen en monotypes. Zij schildert op de rand tussen het figuratieve en het abstracte. Het is een persoonlijke ontdekkingstocht in verf die ook ruimte over laat voor de toeschouwer. Haar schilderijen ogen speels, poëtisch en vrij. Maud heeft een specifiek kleurgebruik.

Maud: "Mijn doek vertelt mij alles, ik ga er een dialoog mee aan. Als ik begin weet ik nog niet wat er gaat komen. Er is geen zekerheid. Ik weet pas achteraf wat het voor mij betekent. Ik creëer chaos op het doek om contact te maken met het niet-denken. Door dit werkproces, ontstaan vanzelf schilderijen. Net als bij een ontmoeting tussen twee mensen, waartussen een band groeit. Door met elkaar bezig te zijn leer je elkaar kennen. Dat is nou het mooie van ontmoetingen.”

Maud geeft in haar atelier tevens schilderlessen gedurende het inloopatelier, workshops en bedrijfsclinics. Zij kan u ook informatie geven over haar schildervakanties in de Ardèche. Zie voor een impressie Maud’s film op www.workshops.maudquaedvlieg.nl

In haar atelier is ook een kleine tentoonstelling van haar cursisten te zien zodat u een goed beeld krijgt over de workshops en het inloopatelier.

Wie meer wil weten over het werk van Maud kijkt op www.maudquaedvlieg.nl

Wilt u meer weten over workshops: www.workshops.maudquaedvlieg.nl

Atelier: Waterloostraat 27, Breda (tegenover het Radius-college)
U kunt parkeren op het schoolplein binnen de hekken.

 

Marja Ormeling Fine Art

Top