Locatie

Lise Colpa

Boskoop

 

Sieraden gemaakt op oude ambachtelijke manier van de goudsmid, daarbij gebruik makend van oud zilver en scherven of stukjes drijfhout gevonden op het strand of ander waardeloos materiaal

Locatie Burgemeester Colijnstraat 253
2771 gp Boskoop
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 18:00
Kunstsoorten
  • Sieraden

Agenda

Zaterdag Demonstratie

Demonstratie van het smelten van zilver en er een staafje van gieten. Daarna laat ik zien hoe dit staafje als uitgangsmateriaal dient voor het maken van sieraden, bijvoorbeeld door er draad van te trekken of het tot plaat/strip uit te walsen. 

 

Zondag Demonstratie

Demonstratie van het smelten van zilver en er een staafje van gieten. Daarna laat ik zien hoe dit staafje als uitgangsmateriaal dient voor het maken van sieraden, bijvoorbeeld door er draad van te trekken of het tot  plaat/strip uit te walsen.

Deelnemende ateliers

Studio Katinka Krijgsman

Tijdens het Landelijk Atelierweekend laat beeldend kunstenaar Katinka Krijgsman olieverfschilderijen zien met vrouwen en vissen, twee thema’s die telkens weer terug keren in haar werk. “Het is fascinerend om te zien hoe het licht op een vissenhuid schittert. En ook het licht op een gladde vrouwenhuid, haar uitdrukking en anatomie...

Hans Jasperse - Atelier De Draai

Atelier Anja Lensen

Al zo’n 17 jaar ben ik aan het vilten. Een mooie techniek waarbij de eigenschappen van wol ten volle worden gebruikt. Een populaire techniek, dat ook. Mijn eerste viltobjecten zijn op de keukentafel tot stand gekomen…. tegenwoordig heb ik een klein, efficiënt atelier.  

Mijn inspiratie haal ik uit de dagelijkse...

BindisArt

Te zien dit jaar in het woonatelier van BindisArt; schilderijen met diverse concepten zoals de reis naar binnen, spanningsvelden tussen natuur en cultuur, symboliek.

De serie 'The heart of a bug's life  (Normaal gesproken te zien in Thee Schenkerij 'Something Else' te Amersfoort) 

Magisch realisme, symbolisme en hier en daar een herontworpen meubel,...

Top