Locatie

Margriet Kroeze

HAVELTE

In mijn werk is de natuur en de mens, of juist de afwezigheid van de mens, een belangrijk thema, grote inspiratie. Die interesse uit zich in stillevens, landschappen en portret. Ik zoek naar verstilling, een bevroren moment waarin ik mijn onderwerp wil ontmoeten, onderzoeken en verkennen. Tijdens dit onderzoek schets ik met potlood of met verf, ontdek ik boeiende abstracties en bepaal de compositie. Het uiteindelijke resultaat is  een realistische weergave van mijn onderwerp.

 

Tijdens de open atelierdagen is er in het atelier een verkoopexpositie van schilderijen, tekeningen en kunstkaarten die aantrekkelijk geprijsd zijn.

Het is ook mogelijk om een opdracht te plaatsen bij mij.

Locatie Raadhuislaan 1
7971CT HAVELTE
Drenthe
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.margrietkroeze.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Strikje

Strikje is een heerlijke naam waaronder ik kunst maak!
Als je mijn werk al wilt indelen, noem het dan fine art.

Dynamische muur/paneel/schilderij met 14×14 cm collages samenstellen en hierin adviseren.
Schilderen, halfedelstenen zagen en experimenteren met nieuwe technieken. Mijn werk kan zijn: plat/staand, on- of doorzichtig, groot/klein, binnen/buiten. Kunst samenstellingen in opdracht uitvoeren en...

Atelier Petra Schut

Mijn atelier ligt aan het eind van mijn tuin. De ingang is via de voordeur en als het even kan (met het weer dat weekend) laat ik de voordeur open staan. In de gang en in de huiskamer is mijn werk ook te zien.

Mijn schilderijen en tekeningen zijn qua stijl...

molendijk 39

www.victorvandelande.tumblr.com

Lore Art

Welkom op mijn website

Na enkele jaren bij Jan Bustin de basis van het schilderen geleerd te hebben, heb ik de Kunstacademie in Maasmechelen afgerond. Mijn passie ging steeds meer uit naar oude schildertechnieken en ik heb daarna de speciale opleiding "Oude Schildertechnieken" in Den Bosch gevolgd. Deze zoektocht heeft een...

Top