Locatie

Marijke Prins Schilderijen

t Goy (Houten)

Marijke Prins ( t Goy) is kunstschilder en zelfstandig tuinontwerper. Beide activiteiten zijn voor haar nauw met elkaar verbonden. Bij schilderen en tuinontwerpen gaat het vooral om compostitie, kleurgebruik, materialen en technieken waarmee je het werk krachtig en sprekend kunt maken.

In stevige en heldere kleuren schildert zij abstracte landschappen en geabstraheerde vrouwfiguren. Waarbij elke schilderij zorgvuldig in lagen wordt opgebouwd. "Schilderen is mijn passie en fantastisch om te doen".

Marijke begon te tekenen bij Artibus en volgde daarna fotografiecursussen om haar blik te verruimen en te verbeteren. Zij keerde terug naar het schilderen omdat zij vooral vanuit intuitie wil werken. 

Locatie Wickenburghseweg 94
3997mx t Goy (Houten)
Utrecht
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.marijkeprins.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier Pereboom

In Oudehorne ver van de bewoonde wereld is de werkplaats en de galerie van Hanneke Pereboom elke zondag geopend. Tijdens de open atelierroute zijn de openingstijden van 11 tot 5 Ik werk met zeer uiteenlopende materialen en tracht de mogelijkheden van de diverse materialen zoveel mogelijk te benutten. Veel foto's...

CobieSchoneveld Beelden

Maken waar ik zin in heb, stoeien met de steen, verschillende technieken en stijlen uitproberen.

Elk beeld is een uitdaging waarbij je nieuwe mogelijkheden maar ook beperkingen tegenkomt.

...

Glas van Cramer

Glas van Cramer is een ambachtelijk glasatelier, waar gewerkt wordt met de technieken glas in lood, glas in koperfolie - ook vaak "Tiffany" genoemd en glas in beton. Ook wordt er gewerkt met emaille poeders, en worden er kleine fuseobjecten en graveringen in glas vervaardigt. Het is een atelier waar...

Léonne Zuurbier Paintings

Léonne Zuurbier maakt kleurrijke meestal vrolijke schilderijen uitgevoerd met o.a. gesso, acryl, zout, houtskool en zand. 

Met dier of mensfiguren die vaak ook gaandeweg ontstaan.

Ook geeft zij inspirerende social workshops.

Iedere vrijdag is er vrij schilderen van 19.00-21.00 uur.

Voor een creatief kinderfeestje op locatie of in mijn atelier kunt u contact opnemen...

Top