Locatie

Mirakel Design, Smeden & Coachen met Passie

Houten

Waar Passie & gevoel samen komen

Symbolische sieraden, workshops en persoonlijke ontwikkeling.

Welkom in het AmbachtsAtelier van Miriam, Kunstenares, Goudsmid en Encaustic Art Coach®. Miriam ontwerpt als goudsmid sieraden met eigentijdse vormgeving handgemaakt in zilver en goud met natuurlijke materialen van eigen ontwerp voor het sieradenlabel 'By Miriam'. Als Encaustic Art Coach® gebruikt ze de wasteking die ze maakt met de werkvorm Encaustic Art, intuïtief schilderen met bijenwas, als coachtool voor persoonlijke ontwikkeling. Op een unieke manier verbindt ze deze prachtige werkvormen, het Smeden en Encaustic Art, met elkaar.

Miriam werkt puur met haar gevoel en geeft haar sieraden door het gebruik van symboliek, edelstenen en verbintenis extra diepgang mee. Elk sieraad is vanuit het hart, op gevoel, met aandacht en passie ontworpen en met de hand vervaardigd in eigen atelier. De sieraden worden in kleine oplage vervaardigd, stuk voor stuk met de hand om zo de exclusiviteit van het sieraad te waarborgen.

Voor een persoonlijk uniek sieraad is er de mogelijkheid om het sieraad uit de vaste collectie aan te passen met een persoonlijk tintje.

In het AmbachtsAtelier worden verschillende creatieve en inspirerende workshops, kinderfeestjes en privé les gegeven o.a. in het smeden van je eigen echt zilveren ring om zo het oude ambacht zelf te kunnen ervaren maar ook met het unieke product Zilverklei. Voor persoonlijke ontwikkeling is er de workshop intuïtief schilderen met bijenwas 'Encaustic Art'. Deze werkvorm wordt ook verweven met het goudsmeden waar een eigen echt zilveren handgemaakt krachtsieraad wordt vervaardigd.

Locatie De Slinger 2
3991 PS Houten
Utrecht
Openingstijden Zaterdag:
13:00 - 17:00
Zondag:
13:00 - 17:00
Website www.mirakeldesign.nl
Kunstsoorten
  • Sieraden

Agenda

Zaterdag Smeden & Encaustic Art

Workshop 1: Ga aan de slag met slagletters en de hamer en maak zo je eigen unieke hanger.

Workshop 2: Maak kennis met Encaustic Art, intuïtief schilderen en kom je eigen kleurrijke wastekening maken.

De gehele middag kun je aanschuiven.

Zondag Smeden & Encaustic Art

Workshop : Ga aan de slag met slagletters en de hamer en maak zo je eigen unieke hanger.

Workshop 2: Maak kennis met Encaustic Art, intuïtief schilderen en kom je eigen kleurrijke wastekening maken.

De gehele middag kun je aanschuiven.

Deelnemende ateliers

Ferdisign V.O.F.

LEDOBJECTEN
KLOKKEN

...

Hans Jasperse - Atelier De Draai

Atelier Riki

Atelier Timmermans Creatief


Marion richt zich in haar werk op de lichaamstaal en uitstraling van de mens als persoon. Ze neemt de kijker mee achter het masker, de façade die we elke dag opwerpen. Door de typerende houding en het materiaalgebruik, krijgt haar werk een diepere betekenis. Het meerdere malen gebruik van...

Top