Locatie

MR-ontwerp | Erica Welling | Atelier Heveadorp

Heveadorp

MR-ontwerp | Erica Welling werkt vanuit een klein atelier in Wageningen en een groot atelier in Heveadorp (tussen Doorwerth en Oosterbeek). Het grote atelier is gevestigd in (de helft van) de voormalige gymzaal van een oud schoolgebouw (in cottagestijl) en is tijdens het Landelijk Atelierweekend 2018 open voor publiek.

Op zaterdag 17 en zondag 18 november 2018 tussen 12 en 17 uur bent u, onder het genot van een hapje en drankje, (weer) van harte WELKOM bent aan de Middenlaan 47 te Heveadorp om het atelier van MR-ontwerp | Erica Welling van binnen te bekijken!

MR-ontwerp | Erica Welling geeft ook workshops, de eerstvolgende is de WORKSHOP KITCHENLITHO (waarvan tevens een demonstratie tijdens het atelierweekend in november) en staat gepland op zaterdag 15 december a.s. van 13.30 tot 16.00 uur in het atelier.

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar info@mr-ontwerp.nl 

Zie ook https://www.facebook.com/MR-ontwerp-277761712388791/ of

https://www.instagram.com/mrontwerp/ of

https://twitter.com/mrontwerp

Graag tot ziens!

Locatie Middenlaan 47
6869 VN Heveadorp
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.mr-ontwerp.nl
Kunstsoorten
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

Anne von Drehle

Anne schildert vrouwen en het thema hierbij is de 'ontmoeting'. Vrouwen die elkaar ontmoeten en op weg zijn naar het theater, de stad of een evenement. De stijl van haar schilderijen is abstract-realistisch.

Naast haar schilderijen van vrouwen maakt Anne ook abstracte schilderkunst. Deze schilderijen hebben een innerlijke en emotionele betekenis...

Cultureel Centrum De Kameel

Loes laat werken zien van haarzelf, maar ook zijn er nog 3 gasten die ter plaatsen aan het werk zijn met acrylverf, pentekenen en mixed media.

Wat is er zoal te zien:Abstract werk van Loes Scholman, pentekeningen van Nol v.d. Hoef, acrylwerk van Netty Bosgoed, Wil Osterhaus en van Tineke Boeve.

Kom...

Marian Sturkenboom sieraden

Sieraden uit eigen atelier, ontwerpen met bijzondere materialen als siliconenrubber en kunsthars. Transparantie in vorm en materiaal is een steeeds terugkerende waarde in mijn ontwerpen. Maak kennis met al mijn collecties en het maakproces tijdens het atelierweekend.

...

Beelden van Aat

Ik maak beelden van hout, steen, brons en keramiek. Ik werk meestal figuratief. 

...

Top