Locatie

MR-ontwerp | Erica Welling | Atelier Heveadorp

Heveadorp

MR-ontwerp | Erica Welling werkt vanuit een klein atelier in Wageningen en een groot atelier in Heveadorp (tussen Doorwerth en Oosterbeek). Het grote atelier is gevestigd in (de helft van) de voormalige gymzaal van een oud schoolgebouw (in cottagestijl) en is tijdens het Landelijk Atelierweekend 2018 open voor publiek.

Op zaterdag 17 en zondag 18 november 2018 tussen 12 en 17 uur bent u, onder het genot van een hapje en drankje, (weer) van harte WELKOM bent aan de Middenlaan 47 te Heveadorp om het atelier van MR-ontwerp | Erica Welling van binnen te bekijken!

MR-ontwerp | Erica Welling geeft ook workshops, de eerstvolgende is de WORKSHOP KITCHENLITHO (waarvan tevens een demonstratie tijdens het atelierweekend in november) en staat gepland op zaterdag 15 december a.s. van 13.30 tot 16.00 uur in het atelier.

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar info@mr-ontwerp.nl 

Zie ook https://www.facebook.com/MR-ontwerp-277761712388791/ of

https://www.instagram.com/mrontwerp/ of

https://twitter.com/mrontwerp

Graag tot ziens!

Locatie Middenlaan 47
6869 VN Heveadorp
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.mr-ontwerp.nl
Kunstsoorten
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier Hilleke de Groot

EXPOSITIE EN KENNISMAKING KUNSTENAAR.

IN MIJN ATELIER OP ZOLDER, GEEF IK U EEN INDRUK VAN MIJN WERK.

IK HOOP DAT U ER VAN KAN GENIETEN EN OVERWEEGT EENS EEN KUNSTWERKJE TE KOPEN.

DEZE AFBEELDING IS EEN ZELFPORTRET UIT 1995 OLIEVERF OP DOEK

...

Hielke Schoonewelle

Als ik aan het Sculpturen ben, ben ik los van alles, en meer aanwezig in het moment dan ooit, daar groeit het, daar creëer ik, van uit mijn hart.

Ik maak karakters in plasticine, een niet drogende klei. Mal ze af met siliconen, om ze vervolgens te gieten in acryl of te verbronzen.

Nico Pronk Atelier de Ontdekking

Nico werkt vooral naar mannelijk en ook vrouwelijk naakt en portretten in diverse technieken: vaak snelle schetsen in conte en/of houtskool of inkt en/of bistre. Verder werkt hij zijn werk vaak door met oa waterverf, inkt en pastelkrijt. Daarnaast maakt hij werk op papier zoals monoprinten en zo nu en...

Tjuffertje

Mijn abstracte  RVS beelden hebben meestal een achterliggende gedachte, door twee ideeën samen te voegen ontstaat er een beeld als de banjovogel.

...

Top