Locatie

MR-ontwerp | Erica Welling | Atelier Heveadorp

Heveadorp

MR-ontwerp | Erica Welling werkt vanuit een klein atelier in Wageningen en een groot atelier in Heveadorp (tussen Doorwerth en Oosterbeek). Het grote atelier is gevestigd in (de helft van) de voormalige gymzaal van een oud schoolgebouw (in cottagestijl) en is tijdens het Landelijk Atelierweekend 2018 open voor publiek.

Het duurt nog even, maar nu kan alvast worden aangegeven dat U op zaterdag 17 en zondag 18 november 2018 tussen 12 en 17 uur, onder het genot van een hapje en drankje, (weer) van harte WELKOM bent aan de Middenlaan 47 te Heveadorp om het atelier van MR-ontwerp | Erica Welling van binnen te bekijken!

MR-ontwerp | Erica Welling geeft ook workshops, de eerstvolgende is de WORKSHOP KITCHENLITHO (waarvan tevens een demonstratie tijdens het atelierweekend in november) en staat gepland op zaterdag 9 juni a.s. van 13.30 tot 16.00 uur in het atelier. Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar info@mr-ontwerp.nl 

Zie ook https://www.facebook.com/events/233635284073679/ of

https://www.instagram.com/mrontwerp/ of

https://twitter.com/mrontwerp

Aanmelden kan nog t/m donderdag 7 juni a.s., van harte WELKOM!

Graag tot ziens!

Locatie Middenlaan 47
6869 VN Heveadorp
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.mr-ontwerp.nl
Kunstsoorten
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

Glasuniek

Mijn naam is Linda van Huffelen. Onder de naam Glasuniek maak ik glazen sculpturen en objecten van glas, waarvoor ik de techniek glasfusie gebruik.

De techniek voor de gelaagde sculpturen in gefused glas (Stapelngen) heb ik zelf ontwikkeld. Ik ben autodidact.

Kenmerken van mijn werk zijn:

* vloeiende lijnen en kleurverloop
* beeldend...

Galerie Breda Pien heppener en Ton van der Bijl

Het echtpaar Ton van der Bijl en Pien Heppener zijn beiden beeldend kunstenaar.

Ton maakt abstracte schilderijen afgewerkt met epoxy (kunsthars) Zijn werk ontstaat tijdens het proces. Ton geeft ook workshops.

Pien is een realistisch kunstschilder en geeft ook een aantal dagen schilderlessen. Pien is zeer veelzijdig. Haar werk kan zeer precies...

Atelier Martha Goedings

In het Atelier midden in het Maximapark schilder ik, en geef ik les. Ik beoefen de Sumi e kunst: de kunst van het weglaten, de lente is een grote inspiratiebron, met al het roze..en natuurlijk vogels, bomen, dieren. Verder schilder ik met acrylverf op doek, ook hier zijn dezelfde thema's,...

Hanneke van Vliet

Hanneke van Vliet maakt sculpturen en wandobjecten van groffe chamotteklei en/of porselein. Kenmerkend voor Hanneke's werk is dat vrijwel alles is opgebouwd uit dunne plakjes. Haar inspiratie haalt ze uit haar omgeving. Dat kan een mooie schaduw zijn, een architectonische vorm of een specifiek profiel.

Ze vind het een uitdaging hoe...

Top