Locatie

Paperbyhanne

Almen

Paperbyhanne is een levende werkplaats waar ik op de meest uiteenlopende manieren werk met papier. Ik benut papier in alles wat het kan en is en doe dat in het prachtige bos van Midgaard bij Almen in Gelderland ( zie www.midgaard-almen.nl ), waar je rust en inspiratie vindt. 

Ik werk met vervardiging van handgeschept papier, sculpturen, lampen, schalen, schilderen met pulp, boek kunst, gafiek en verschillende marmer technieken.

Locatie Stopsdijk 2
7218 MG Almen
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Website paperbyhanne.com
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

kamer van kunsthandel

abstracte minimalistische stukken, gelamineerde figuratieve collages, keramische objecten, toegepaste kunst en buitenbeelden.

 

 

...

PopUp Ateliers OBL

PopUp Ateliers OBL is een paraplu voor kunstenaars allerlei diciplines, die zodoende elkaar kunnen inspireren, helpen, samenwerken en  naar buiten kunnen treden als een gezamelijk platvorm.

Deelnemende kunstenaars;Marianne Yvonne Neijhuis, Eleonore de Vet, Simon Dekker,Houman Esmail Nia,  Annette van Parlemur, Riana Eckhardt, Monika Vvariazz, Yvonne Aaldring, Marisa Muller, Pauline expressie experience.

GASTEXPOSANTEN:Cora...

D.N.A.

Atelier van Oosterhoutse kunstenaar Diana Nooten in nieuwe haven Drimmelen met uitzicht op de haven en de rivier de Amer.

...

Atelier De Sprong - Ab Talmon

In samenwerking met MaCloud Gallery exposeert en verkoopt Ab Talmon schilderijen van zichzelf en daarnaast ook werken van andere kunstenaars, 3D giclées van Herman Brood en Gerdine Duijsens, zeefdrukken van verschillende kunstenaars, kunstkaarten, kunstboeken (van o.a. Wouter Stips) en design kado's en gallery uitverkoopjes vanaf 1,-!

...

Top