Locatie

Pleu FlakeArt

Waddinxveen

Peter Leuhof (PLEU) heeft lang gezocht naar een nieuwe stijl met uniek materiaalgebruik. Bezoek www.pleu.nl Hij werkt met hout 'flakes', touw en acryl. Zijn kunst begint ambachtelijk. Het zelf schaven, slijpen, selecteren, breken, en knippen van de houtvlokken verhoogt de emotionele binding en geeft het werk een natuurlijke, duurzame basis.

Wat opvalt is de rust, het lichtspel en het ritme. Het werkt vervreemdend en is bewust nooit helemaal strak perfect. Soms wat rafelig, soms niet helemaal recht. Het is exact zijn bedoeling (want zo is het leven ook). Het levert een fijn en fragiel constructivistisch beeld op. Bijna: 'handle with care'! Zijn geliefde thema's ordening, authenticiteit en kwestbaarheid worden ook letterlijk toegepast. Tegelijk komt het in 3D opgezet, krachtig geometrisch over.      

Locatie Woubrechterf 45
2743hl Waddinxveen
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 16:00
Zondag:
11:00 - 16:00
Website www.pleu.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Hascher Atelier

Sculpturen van teak & aerated concrete.  Schilderkunst, acryl op doek.

Sieraden, geometric beadwork van glas. eigen design.

zie ook: www.hascher.nl 

...

Pat Houkes

Pat Houkes maakt schilderijen, tekeningen, objecten en installaties. Opleiding KABK Den Haag (1999) en HKU docente CKV (2000).

Exposities in binnen- en buitenland, o.a. New York, Parijs, Brussel en momenteel Dresden.

Tweemaal geselecteerd voor de Zomerexpo Gemeentemuseum Den Haag

Docente tekenen/schilderen bij Amateurspalet Rijswijk v.a. 2004

...

StudioPaulO

De wijze waarop PaulO schildert is uniek en tovert keer op keer een scene waarin de kijker bijna letterlijk wordt opgezogen. De kleuren, de expressie, in combinatie met de grote omvang van de doeken zijn zo bekoorlijk dat de tuitlipjes van Marilyn Monroe die van jou lijken te willen raken;...

Atelier De Sluiswachters

Top