Locatie

PLIENA

LEIDEN

Paulina Verzijden is dol op kleuren. Ze heeft een weefopleiding in Gent gevolgd, de zilversmid- opleiding van Schoonhoven, een keramiek opleiding bij Crejat, diverse cursussen emailleren en is bezig met een glaskunst-opleiding in Mechelen. Het liefst werkt ze met verschillende materialen en technieken. Ze houdt van de speling van de natuur, past veel kleuren toe en houdt van experimenteren en het onmogelijke proberen mogelijk te maken.  Haar inspiratie haalt ze voor een deel uit de kunst en de natuur, maar veel ontwerpen zijn ook zuiver abstract en komen voort uit haar eigen fantasie. Haar atelier staat vol met onderdelen die ze mede toepast. Met haar uitgebreide technische vaardigheden weet ze die ook te gebruiken in haar werken.

Facebook@plienas

 

Locatie Vanoldenbarneveltstraat 38
2334 AH LEIDEN
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Website www.pliena.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Glas
  • Overig
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

Bram de Winter, beeldend kunstenaar

JoCa

Ik nodig je uit...

Danielle Vidal ( Halte Zamenhof )

mijn werk gaat om beweging en ruimte, een beeldend muzikaal gebeuren, waarin contrat en rythme belangrijke zijn. Mijn voorkeur in de uitvoeging gaat naar tekenen en 3D benadering.

...

Jeannie Op 't Hoog

Het schildersatelier van Jeannie is opgenomen in haar woonhuis. Haar aandacht gaat vooral uit naar "de horizon" in de breedste zin. Dit kan uitmonden in diverse composities en stijlen, zowel realistisch en de laatste tijd meer abstract.  Een ander kenmerk is het kleurgebruik; helder met veel contrast. Al vele jaren...

Top