Locatie

Ria's keramiek en sieraden

Mechelen

Ria's keramiek en sieraden

Ria maakt keramische objecten, die meestal het midden houden tussen een figuratieve en een abstracte benadering en die tot 40 cm hoog zijn. Ook de sieraden, zoals colliers en armbanden zijn unica, met kralen uit verschillende materialen, waarvan de zelf gemaakte vaak holle keramische kralen een decoratie van goud en/of platina hebben. Deelname aan verschillende exposities. Invloeden: reizen over de hele wereld, filosofie en natuur. Opleiding door binnen- en buitenlandse kunstenaars.

Locatie Schweibergerweg 26
6281 NH Mechelen
Limburg
Openingstijden Zaterdag:
10:30 - 17:00
Zondag:
10:30 - 17:00
Website www.riareitz.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

Galerie SPW59

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is een sfeervolle ART Galerie. Maar Galerie SPW59 is daarnaast ook geschikte lokatie voor workshops, foto/filmshoots, presentaties en huiskameroptredens.

Tijdens het Landelijk Atelierweekend is er een enorme diversiteit aan kunst te bewonderen. Marmeren beelden van Jos Out https://www.outart.eu/, foto's van Alexa...

Corine Kroezen

Tijdens de openatelierdagen kunt u in mijn atelier en expositieruimte mijn keramische scupturen, wandornamenten en kleine keramische schilderijtjes zien en kopen!

...

Atelier Kunstbreak

Kunstbreak is een leuk dorpsatelier waar jong en oud terecht kunnen voor teken- en schilderlessen.

Tijdens de landelijke atelierdagen (op  17 en 18  november) is er  een bijzondere tentoonstelling met werken van Carla de Korte , Irma Troost, Jeannette Ruigrok, Avi Lev, Colette Jacobs, Andre den Hartog, Mirjam Kleijwegt, Audrey Soeterbroek...

Atelier M

Vedic Art, mixed media op doek.

Portretten met pastel, op velours en pastelmat. Opdrachten zijn bespreekbaar.

...

Top