Locatie

Stichting de 4 elementen

Almere

Wij zijn een groep enthousiaste creatievelingen en kunstenaars die, soms kort en soms al jaren, keramiek maken, boetseren en beeldhouwen. Begonnen bij de Kunstlinie, doorgegaan via een eigen stichting.

Er wordt op verschillende dagdelen zowel overdag als s’avonds gezamenlijk onder begeleiding gewerkt. Er worden werken naar opdracht gemaakt, maar er is ook de mogelijkheid om vrij werk te maken. De gemaakte werkstukken kunnen worden geëxposeerd en ook is er de mogelijkheid deel te nemen aan excursies en om tentoonstellingen te bezoeken.

Op zaterdag 17 november kunt u tussen 11:00u en 16:00u een kijkje komen nemen in ons atelier om de sfeer te proeven, kennis te maken en de mogelijkheden voor de invulling van uw creatieve ambitie te bespreken. 

Locatie De Steiger 74 B
1351AE Almere
Flevoland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 16:00
Zondag:
00:00 - 00:00
Website www.stichting-de4elementen.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk

Agenda

Deelnemende ateliers

koes van toes

In mijn atelier vind je een grote serie koeienportretten. Daarnaast ben ik bezig met een project "reizigers", grote portretten van treinreizigers. Het onderwerp van mijn beelden is "vol en rond"

...

KERAMIEK - Elisabeth Leyen - RAKU - NAKED RAKU - BRONS - VOGELS - BEELDEN - POTTEN

KERAMIEK  - RAKU  - NAKED RAKU - BRONS 

Bijzondere vogels

Aangesloten bij de Keramisten van Noord-Holland

www.keramisten-noordholland.nl

...

ArtStudio 11

De inspiratie voor mijn werk haal ik uit de natuur. In mijn schilderijen experimenteer ik met het verfgebruik om een harmonieuze, abstracte sfeer te creëren. Na een 7-jarige opleiding aan de Kunstacedemie te Arendonk is mijn schildersstijl van realistisch naar abstract veranderd. Schilderen blijft een uitdaging. 

U bent van harte welkom...

Atelier Banka80

Vier kunstenaars werken in dit atelier. Het werk bestaat voornamelijk uit keramiek en verder glasobjecten, schilderijen en foto’s.

In vloeiende lijnen beeldt Catherine Pineau vrouwelijkheid en kwestbaarheid uit. Ingrid ten Velde werkt met kleur, vorm en compositie. Bij Jolanda van Atteveld staat vaak de mens centraal. Lonneke Nijeboer laat zich inspireren...

Top