Locatie

Studio Eric Hage

Weesp

Kalligrafie (o.a. Japans, Tibetaans, Modern), Schrijven (Sprookjes) & Tekenen.

Herinneringen en speciale momenten vorm geven (in opdracht en vrij) met materialen die net als het leven, sterk en kwetsbaar tegelijk zijn: papier, inkt, glas, aluminium en plexiglas.

Ik exposeer regelmatig en mocht o.a. al 5x meedoen in de landelijke ZOMEREXPO (o.a. in GEM, Den Haag (200 reageerbuisjes "Conscious Earth, ZOMEREXPO2012) en de Fundatie, Zwolle (100 witte vlaggetjes 'Sea of Sorrow', ZOMEREXPO2017)

www.erichage.com

Locatie Verlengd Buitenveer 13-15
1381NB Weesp
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:30
Zondag:
11:00 - 17:30
Website www.erichage.com
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Glas
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

PetrArtisT

De inspiratie voor mijn werk komt deels voort uit mijn onderbewustzijn en deels uit mijn daaruit voortvloeiende fascinatie voor verlaten huizen.

Mijn mixed media werk is opgebouwd uit vele lagen.

...

Anne von Drehle

Anne schildert vrouwen en het thema hierbij is de 'ontmoeting'. Vrouwen die elkaar ontmoeten en op weg zijn naar het theater, de stad of een evenement. De stijl van haar schilderijen is abstract-realistisch.

Naast haar schilderijen van vrouwen maakt Anne ook abstracte schilderkunst. Deze schilderijen hebben een innerlijke en emotionele betekenis...

Atelier Ans Lemmens

De olieverftechnieken van de oude meesters, nu toegepast in een hedendaagse setting. Realisme als een mogelijkheid, niet als doel op zich. Nieuwsgierig naar de vragen over de actualiteit die op deze manier worden opgeroepen? Jeanne d'Arc-achtige vrouwen omringd door florale motieven, de cirkel als symbool, ombuiging van consumptie en verleiding,...

Atelier Gerrit Wijngaarden

Top