Locatie

Studio Katinka Krijgsman

Egmond aan den Hoef

Tijdens het Landelijk Atelierweekend laat beeldend kunstenaar Katinka Krijgsman olieverfschilderijen zien met vrouwen en vissen, twee thema’s die telkens weer terug keren in haar werk. “Het is fascinerend om te zien hoe het licht op een vissenhuid schittert. En ook het licht op een gladde vrouwenhuid, haar uitdrukking en anatomie blijven me boeien” aldus Krijgsman.

Niet alleen op haar canvas doeken, maar ook op grote Delftsblauwe borden combineert zij haar thema’s met een nostalgische tint en een moderne knipoog. Elk bord is uniek. Ze zijn stuk voor stuk handgemaakt en met olieverf beschilderd tot een puur Hollands tafereel in poëtisch realistische stijl.

Locatie Nieuwe Egmonderstraatweg 2
1934 PA Egmond aan den Hoef
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag Aanbieding Nederlandse Kunstkring

U krijgt tijdens het bezoek aan mijn atelier het lidmaatschap van de Nederlandse Kunstkring t.w.v. 60 euro een jaar lang gratis en daarmee 10% korting op aankoop van een schilderij.

Zondag Aanbieding Nederlandse Kunstkring

U krijgt tijdens het bezoek aan mijn atelier het lidmaatschap van de Nederlandse Kunstkring t.w.v. 60 euro een jaar lang gratis en daarmee 10% korting op aankoop van een schilderij.

Deelnemende ateliers

Ateliers Marialust

ROB WEDDEPOHL - www.weddepohl.nl

DOORTJE DE VRIES - www.doortjedevries.nl

MARTIN WILLEMSE - www.newminimalart.com

MILENA TLUSTA - www.tlusta.eu

LOES HUIS IN ‘T VELD - www.loeshuisintveld.com / www.ikarosprint.com

BAS FONTEIN - www.basfontein.com

...

De Hes, gebouw H29, Arnhems Buiten, Oosterbeek

De kunstenaars die exposeren zijn:

Cora van Antwerpen
Ellen Boersma
Harmen Liemburg
Marianne Haselhoff
Rob Sweere

...

Gustave Nouel Atelier

Atelier Timmermans Creatief


Marion richt zich in haar werk op de lichaamstaal en uitstraling van de mens als persoon. Ze neemt de kijker mee achter het masker, de façade die we elke dag opwerpen. Door de typerende houding en het materiaalgebruik, krijgt haar werk een diepere betekenis. Het meerdere malen gebruik van...

Top