Locatie

StudioPaulO

Blaricum

De wijze waarop PaulO schildert is uniek en tovert keer op keer een scene waarin de kijker bijna letterlijk wordt opgezogen. De kleuren, de expressie, in combinatie met de grote omvang van de doeken zijn zo bekoorlijk dat de tuitlipjes van Marilyn Monroe die van jou lijken te willen raken; Brigitte Bardot je aankijkt of de avond nog lang niet voorbij is, terwijl je een paar doeken verder net zo makkelijk deelgenoot bent van een traditioneel Spaans tafereel in Sevilla.

PaulO schildert intuïtief, maar met volle aandacht voor de vorm, waarbij hij zich vooral laat inspireren door kleurencombinaties uit de natuur die zijn verbeelding triggeren. Met bijzondere gevolgen. De bijna gretige neiging van de kijker om niet los te laten, te kijken en te blijven kijken, is fascinerend en doet denken aan diëten waarbij het laatste chocolaatje maar niet wil lukken. Meer, meer, meer is het devies. Het werk van PaulO is verslavend. Heerlijk verslavend.

 De samenwerking met goudsmid, maakt het PaulO mogelijk edelmetalen en kostbare stenen te verwerken in zijn kunst.

Kunst die hij overigens ook in opdracht maakt, zonder compromissen te sluiten met de grote K.

PaulO's eigentijdse kunst is een inspirerend sieraad voor interieur, kantoor en bedrijfsruimte.

Locatie Eemnesserweg 4 (achterom)
1261 HG Blaricum
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.paulotto.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Glas
  • Overig
  • Schilderijen
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier Peka

Ik werk graag in series, Het geeft me de rust om me te verdiepen in een thema. Jarenlang was ik gefocused op de natuur. landschappen of details ervan. Sinds kort zijn er mensen in het beeld gekomen. De onderwerpen dienen zich aan vanuit het dagelijks leven.

Zoals de theaterserie naar aanleiding...

SKOAP! (O-art Oldenzaal)

SKOAP! maakt stoere, aaibare en diervriendelijke producten van wol. De wol wordt persoonlijk opgehaald bij hobbyboeren en schaapskuddes. Het vilten gebeurt met water, zeep en spierkracht. Alle producten zijn uniek en met liefde gemaakt. Welkom in de prachtige wereld van wol. Welkom bij SKOAP!

...

Atelier Kunstbreak

Kunstbreak is een leuk dorpsatelier waar jong en oud terecht kunnen voor teken- en schilderlessen.

Tijdens de landelijke atelierdagen (op  17 en 18  november) is er  een bijzondere tentoonstelling met werken van Carla de Korte , Irma Troost, Jeannette Ruigrok, Avi Lev, Colette Jacobs, Andre den Hartog, Mirjam Kleijwegt, Audrey Soeterbroek...

YOur Art Coach

YOur Art Coach (atelier & praktijk)

Atelier voor Schilderkunst; olieverf of acryl met speksteenpoeder/glow in the dark paint op linnen. Voor workshops, Kunstzinnige loopbaantraining of een schilderwellness. Mijn werk hangt regelmatig in Europa i.s.m. Bubble Art Project (Parijs, Brussel, Leiden, Rotterdam, Venetië en Beijing (China). In Oktober was het werk te zien tijdens het...

Top