Locatie

Telic Art

Zutphen

Henry Dijkhoff laat zich inspireren door wat hij om zich heen ziet; bepaalde lichtval in combinatie met schaduw en kleur, maar ook door verhalen. Verhalen die verteld worden door mensen; een uitdrukking, een verschijning, een gebaar of een blik. Hij werkt vanuit waarneming zoekend naar de unieke persoonlijkheid, met oog voor poëzie. Hij is gefascineerd door de kleurrijke diversiteit van mensen, verschillende culturen en mooie kleuren. Dat is ook te zien in zijn werk. Met passie en kundigheid brengt hij karakter in beeld. Daarnaast geeft hij professionele begeleiding aan mensen met gevoel voor portretschilderen; bevlogen geef hij zijn vakkennis van de Klassieke Academie voor Schilderkunst door.

Locatie Marsweg 115-1 J
7202 AT Zutphen
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
09:30 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Website www.telic-art.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

De Zwarte Kat

Magisch geabstraheerde schilderijen.

...

WesArt

Hier vind je alle creatieve uitingen mij, Lisa Wessling.


Wiskunde, kleur en andere werelden zijn de kernpunten.
In de schilderijen worden duidelijke wiskundige vormen gecombineerd met organische vormen, waardoor het geheel een fantasierijke vreemde wereld wordt.


Ik schilder, omdat ik het leuk vind :D

Ik schilder, omdat ik met kleur wil...

Verzamelgebouw Marsweg 115-1

Tijdens het landelijke open atelierweekend  nodigt  het verzamelgebouw op de Marsweg 115-1 iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de ateliers en werkruimtes van de aanwezige kunstenaars en  vormgevers.  De deelnemers beoefenen allemaal op persoonlijke en unieke wijze hun vak uit. Kom dat met eigen ogen zien en...

Martin Dusan

Top