Locatie

Tessa Maagdenberg

Den Haag

Beeldend kunstenaar Tessa Maagdenberg maakt schilderwerken, collages en monoprints. In haar schilderwerk gebruikt ze inkt en acrylverf voor grote stoere verfstreken op behangpapier. Het bestaande patroon en de streken gaan een dialoog aan en het patroon speelt een onmisbare rol in de uiteindelijke compositie. In haar collages is ze juist op zoek naar patronen die de hoofdrol spelen. Haar liefde voor patronen is wat beide disciplines met elkaar verbindt. Bij het monoprinten laat zij zich door het toeval leiden, maar ook hier vormen patronen altijd een onderdeel van het kunstwerk.

Locatie Westduinweg 73H
2583EC Den Haag
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Website https://tessamaagdenberg.nl/
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Ateliers Antarctica

In het atelier van Meggie Janssen wordt haar glaskunst getoond, zij geeft uitleg over haar inspiratie en technieken. Zij geeft in de Ateliers wekelijks les op maandag van 10:00-16:00 uur in de avonduren faciliteerd ze ruimte en materiaal aan 6 glaskunstenaars.

...

Atelier Anja Lensen

Al zo’n 17 jaar ben ik aan het vilten. Een mooie techniek waarbij de eigenschappen van wol ten volle worden gebruikt. Een populaire techniek, dat ook. Mijn eerste viltobjecten zijn op de keukentafel tot stand gekomen…. tegenwoordig heb ik een klein, efficiënt atelier.  

Mijn inspiratie haal ik uit de dagelijkse...

Danielle Vidal ( Halte Zamenhof )

mijn werk gaat om beweging en ruimte, een beeldend muzikaal gebeuren, waarin contrat en rythme belangrijke zijn. Mijn voorkeur in de uitvoeging gaat naar tekenen en 3D benadering.

...

Mooi-Keramiek. nl Rita Spaan Klauss

Gedraaid keramiek, servies, vazen, objecten, urnen, veelal geinspireed op de zee. 

...

Top