Ateliers

Geopend op:
Soort kunst:

Limburg

Gerard van den Oetelaar

Weert

Te zien in mijn atelier is: Materie schilderijen die zijn opgebouwd met reliëf. Waardoor ik werd uitgenodigd in 1994 door de Russische Malevich Foundation. Mijn schilderijen symboliseren het leven van de mens. Geheel nieuw zijn mijn samengestelde glazen objecten die ik van binnen beschilder, waardoor ze een bijzondere uitstraling weergeven. Al mijn Awards, die ik heb verkregen bij tentoonstellingen in buitenlandse Musea. o.a Rusland Maleisië zijn te zien in mijn atelier.

Atelier "Vries"

Molenhoek

ART BY MANOU

Roermond

Bezoek eerst even de website: www.artbymanou.com

Bliss Kunst | Training | Coaching

Wanssum

O

Bliss

Bliss is een modern kunstatelier gelegen middenin de prachtige natuur van het Noord-Limburgse Wanssum en wordt gerund door kunstenares en docente kunstvakken Bianca Ambrosius. Bliss is het diepe geluk dat je ervaart als je je hart volgt en dat is precies de missie die Bianca wil uitvoeren in haar kunstuitingen. Bianca Ambrosius haalt haar diepste geluk uit het creëren van kunst. Schilderen voor anderen en creatief werken mét anderen. Ze wil anderen inspireren hun hart te volgen om ook dit dieper geluk en deze unieke kunstbeleving in een rustgevende en inspirerende omgeving te kunnen ervaren. Bij Bliss word je begeleid om het beste uit jezelf te halen. Als je schildert vanuit je hart, kom je steeds dichter bij je ziel en dat resulteert in een kunstwerk dat jou daadwerkelijk iets kan vertellen. Over jezelf! 

Kunst vanuit het hart

''Het doel van mijn kunst is niet het uiterlijk van dingen weer te geven, maar juist het innerlijk. Kunst is emotie en het uiten van emotie is een kunst. Met mijn schilderijen wil ik jou graag inspireren, ontroeren of laten genieten. Dát maakt kunst echt en oprecht en dat leidt bij Bliss tot kunst vanuit het hart, met passie voor persoonlijke ontwikkeling, creatieve expressie en intuïtief schilderen.'' 

Meer info op: www.kunstatelierbliss.nl

nder de huid van een schilderij moet je het hart voelen oppen.'' (Corneille)

 

 

Kasper de Gouw

Weert

Ik laat zien hoe je van was een bronzen beeld kunt creëren. En laat mijn nieuwste creatie zien in brons, een levensboom, waarin ik symboliseer dat een mens bv eet Iets wat Zwemt, wat Vliegt en Loopt en wat groeit. En hoe mijn bronzen vogels 24 uur blijven bewegen zonder er aan te komen

KUNSTinKEER

Cadier en Keer

Vooral de natuur in tegenstelling met de 'moderne' wereld inspireren me. Als docent Beeldende Vakken moest ik altijd van alle markten thuis zijn. De keuze voor welk materiaal en welk soort kunst, moet ik nog maken. Er zijn tekeningen, schilderijen en u kunt de muur bekijken die ik momenteel schilder achter het atelier. 4 en 5 november, hoop ik er, samen met u, een gezellig weekend van te maken. Er is thee, koffie en limonade en gelegenheid om zelf iets te tekenen of schilderen. 

Elyanne Lempers

Heerlen

Verschillende technieken worden beoefend in het atelier aan het mooiste pleintje van Heerlen. Aquarel ,acryl, olieverf maar ook het ambachtelijk schilderen met ei tempera.

Elyanne zal deze twee dagen aan het werk zijn. Welke techniek dit zal zijn is afhankelijk welke opdracht op dat moment op de plank ligt. Meestal zijn dat verschillende werken tegelijker tijd.

 

 

Top